Narcos – Mexico: Trailer najavljuje novitete i transformaciju serije (VIDEO)

Stiže nova sezona Narcosa, a stižu i prava osvježenja. Nakon Pabla Escobara i portretiranja njegove, po svemu sudeći, nevjerojatne i turbulentne životne priče, Netflix nas u novoj sezoni Narcosa vodi dalje, u Meksiko. Ondje ćemo upoznati nova lica, nove kriminalce i kriminalne aktivnosti, dilerske punktove, svakojake veze i odnose moći. Pratimo li sadržaj posljednjeg, cjelovitog trailera, možemo sa sigurnošću zaključiti da nas očekuje jedna uzbudljiva sezona čija je putanja mnogo ambicioznija od prethodnih nastavaka.

>> 5 razloga za gledanje opake špijunske triler serije Kondor

Nema više Pabla

Mnogi su se fanovi pitali kako će izgledati nastavak Narcosa u novom okruženju, bez poznatih nam lica i mjesta. Hoće li to biti ista serija, ili je riječ o potpuno novom ostvarenju? Rekli bismo – i jedno i drugo. S jedne strane, Netflix je izgleda zadržao konceptualne okvire, pojedine narativne linije i nijanse, dok je s druge strane sadržaj u potpunosti osvježen, preobražen i postavljen ”na novo”. To smo, dakako, mogli i očekivati, a serija bi na taj način mogla zadržati čitavu bazu fanova, istovremeno šireći domet Narcosa na drugu, novu publiku.

Na prvi pogled, najveću promjenu uočavamo u estetskoj dimenziji nove sezone. Čini se da su se producenti odlučili na opako uranjanje u kontekst i estetiku osamdesetih godina prošlog stoljeća, gdje će radnja biti smještena i gdje ćemo upoznati najzvučnija imena ondašnjeg narko-carstva s one strane Atlantika, a čiji su se ruke protegle do svih dijelova svijeta. Netflix je uz trailer potvrdio i datum premijere: Narcos – Mexico stiže u petak, 16. studenog!

>> Gomorrah: Seciranje napuljske mafije u stilu Žice i Sopranosa (RECENZIJA)

Komentiraj

Komentara