Naš svjetski rat s mladim vojnicima

Premijera u nedjelju 8. srpnja u 20h na Viasat History

Svake nedjelje na Viasat History kanalu očekuje nas prva sezona dramske serije Naš svjetski rat (Our World War) koja progovara o iznimno hrabrim mladim vojnicima u Prvom svjetskom ratu. A kako biste se vi snašli u tom kaosu?

Dinamična, zanimljiva i autentična, dramska serija Naš svjetski rat (Our World War) pripovijeda o izvanrednoj hrabrosti mladih vojnika koji su se borili prije stotinu godina. Dočaravajući realnu stvarnost borbe, vodi nas ravno na prvu liniju služeći se gotovo virtualnim snimateljskim tehnikama i intimnim stilom dokumentarnog snimanja kako bi Prvi svjetski rat oživjela na odvažan i nov način. Serija prenosi povijest neposrednošću očevica, viđenu očima vojnika koji je u njoj sudjelovao.

>> Bryan Cranston i Aarol Paul bi rado gostovali u seriji Better Call Saul

Na temelju svjedočanstava iz prve ruke, razgovora, pisama i audiosnimaka samih vojnika, ova serija, koja se sastoji od tri drame, otkriva često skrivena i uznemirujuća iskustva s bojišnice koja su se događala tijekom cijelog rata. Nadahnuta nagrađivanom serijom ”Our War”, i ova serija donosi nam uvjerljiv uvid u rat.

 Naš svjetski rat (Our World War) gledajte na kanalu Viasat History nedjeljom u 20 h!

>> Novi papa: John Malkovich i Jude Law u glavnim ulogama druge sezone Sorrentinove serije

Komentiraj

Komentara