foto: CBS Broadcasting Inc.

NAVY CIS: sezona 6 kreće na Fox Crimeu

Dugovječna serija NCIS (Naval Criminal Investigative Service) od 20. srpnja vraća se na kanal FOX Crime – s odličnom šestom sezonom. Jedna od najgledanijih televizijskih serija u SAD-u, u ovoj sezoni donosi nove, zanimljive likove poput agentice Michelle Lee i agenta Daniela Keatinga, a stalnoj postavi pridružuje se i glumac Rocky Carrol, kao novi NCIS-ov direktor postaje Leon Vance. Gibbsova ekipa, McGee, Ziva i Tony, vraćaju se u tim nakon napetih događaja krajem pete sezone.

>> Južnjačka kraljica: Druga sezona kreće na Fox Crimeu

Kao i u prethodnim epizodama, ekipa će rješavati brojne komplicirane i stresne slučajeve – od ubojstava do špijunaže, od terorizma do ukradenih podmornica. Putovat će svijetom i istraživati zločine vezane za mornaricu i vojne postrojbe. Uz mnogo akcije i mnogo stručnosti i vještine agenata, neće nedostajati ni humora. Također, u dvodijelnoj epizodi “Legenda”, u 6. sezoni prvi će se put pojaviti tim iz Los Angelesa koji će gledatelji kasnije pratiti u uspješnom spin-offu NCIS: Los Angeles. Uzbudljiva šesta sezona, na kanalu FOX Crime se prikazuje od utorka do četvrtka u 22 sata.

>> -50% povoljniji Pickbox? Možda najbolja vijest koju ljubitelji serija mogu čuti ovo ljeto!

U glavnim ulogama: Mark Harmon kao Leroy Jethro Gibbs, Nadzorni specijalni agent dodijeljen Mornaričkom stožeru u Washingtonu, Michael Weatherly kao Anthony DiNozzo, specijalni agent, drugi u zapovjednom lancu, Pauley Perrette kao Abby Sciuto, stručnjakinja za forenziku dodijeljena NCIS-u, David McCallum kao Dr. Donald Mallard, glavni mrtvozornik, Sean Murray kao Timothy McGee, specijalni agent, Cote de Pablo kao Ziva David, Mossadova časnica za vezu pri NCIS-u, Rocky Carroll kao Leon Vance, direktor NCIS-a.

Komentiraj

Komentara