"Once A Hero" -- When suspicious activity surrounds the death of a decorated Marine veteran, the NCIS team (Mark Harmon) works to clear his name, on NCIS, scheduled to air on the CBS Television Network Photo: Cliff Lipson/CBS ©2006 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.

NCIS-u četrnaesta i petnaesta sezona

Od svoje sedme sezone naovamo NCIS je najgledanija igrana serija u Americi, čije epizode tjedno što uživo, što na snimalicama, gleda preko 20 milijuna ljudi. Zadnje dvije godine NCIS je i dobitnik nagrade međunarodne publike na TV festivalu u Monte Carlu, što znači da je – mjereno neovisnim parametrima – ovo u svijetu najgledanija igrana serija.

>> DiNozzo napušta NCIS

I tko bi onda razmišljao treba li takav hit nastaviti nakon sadašnje 13. sezone? CBS sigurno nema nikakvih dvojbi, pa su odmah naručili i sezonu 14 i 15. Ove dodatne sezone dolaze i s potvrdom da će Mark Harmon, glavni glumac i izvršni producent NCIS-a, ostati uz projekt: silno omiljen glumac potpisao je sa CBS-om ekskluzivan dvogodišnji ugovor.

>> Jon Cryer vraća se u NCIS

To je sigurno ključno za NCIS: iz serije će na kraju ove sezone otići Michael Weatherly, svima dragi Tony DiNozzo, već dvije godine nema Zive, a publika ne voli kad se ekipa baš totalno promijeni. Nestanak glavnog junaka Gibbsa ovdje bi po svoj prilici bio poguban i značio bi i nestanak serije. Još nema vijesti o druga dva izdanka mornaričke franšize – NCIS: Los Angeles i NCIS: New Orleans – iako vjerujemo da će i one dalje, jer su vrlo mile i Amerikancima i globalnoj publici.

Komentiraj

Komentara