6 negativaca iz serija koji su zapravo dobra srca

Nakon što smo napravili listu šest pozitivaca iz serija koji su zapravo kreteni, morali smo napraviti listu i onih likova iz serija koji se predstavljaju kao negativci, ali zapravo su dobra srca. Naravno, postoje i takvi likovi koji imaju dosta negativnih osobina i predstavljaju se kao da su totalno moćni i nitko im ništa ne može, često zavaraju mnoge (možda su zavarali čak i neke od nas), no zapravo su male micice. Donosimo vam listu šest negativaca iz serija koji su zapravo dobra srca!

6. Ron Swanon – Parks And Rec

Ron Swanson jedan je od omiljenih likova svim ljudima koji su gledali seriju  Parks and Rec jer znaju koliko je on mudar čovjek. Popularni sitcom Parks and Rec imao je 7 urnebesnih sezona i 125 epizoda u kojima smo pratili zajednicu čudaka i luđaka koji rade u gradskoj upravi u malenom izmišljenom gradiću Pawneeju u Indiani.

>> Leslie je zakon, ali Ron Swanson je izvor mudrosti svijeta

5. Del boy – Mućke/Only Fools And Horses

Iako uvijek želi uspjeti na čudne (ilegalne?) načine i nikad zapravo ne uspije, Del Boy je uvijek optimističan, veseo i siguran u sebe, zbog čega mu ništa ne možeš zamjeriti. Mućke (Only Fools And Horses), samo je jedna od najboljih komedija ikad snimljenih, i gledali smo je u sveukupno devet sezona. Popularni sitcom originalno se emitirao na BBC-ju od 1981. do 1991. godine.

delboy

4. Dr. House – Dr. House/House MD

Sarkastični mizantrop koji uvijek mora biti u pravu, dr. House, zapravo je prava micica.  Američka medicinska dramska serija dr. House originalno se emitirala od 2004. do 2012. godine u sveukupno osam sezona. Inače, Hugh Laurie je za ulogu dr. Housea dvaput osvojio Zlatni globus, 2006. i 2007. godine za najbolju glavnu mušku ulogu.

house

3. Frank Barone – Svi vole Raymonda/Everybody Loves Raymond

Ako svi vole Raymonda, nitko ne voli Franka. Ali Frank,  koliko god teška bio ličnost, uvijek učini ono što je potrebno za svoju obitelj. Popularni američki sitcom Svi vole Raymonda (Everybody Loves Raymond) originalno se emitirao od 1996. do 2005. godine, u sveukupno devet sezona, u kojima se fakat uspije skužiti da je Frank zapravo good guy.

frank barone

2. Niles – Dadilja/The Nanny

Sarkastični butler Niles jedini je lik koji je zapravo imao dobre fore u američkom sitcomu Dadilja (The Nanny). Za razliku od Fran Fine, koju smo stavili na listu šest najiritantnijih likova u povijesti serija, Nilesa pohvaljujemo i volimo ga. Dadilja (The Nanny) originalno se emitirala od 1993. do 1999. godine na CBS-u, i imala je sveukupno šest sezona.

niles

1. Charlie – 2 i pol muškarca/Two And A Half Man

Charlie Harper uvijek je pijan, nekad nadrogiran, često se ne sjeća što se oko njega događa, no kad dođe do toga, bolje odgaja svog nećaka Jakea nego njegov vlastiti otac. u sveukupno 12 sezona, popularni američki sitcom 2 i pol muškarca (Two And A Half Man), orginalno se emitirao od 2003 do 2015. godine, a Charlieja je kasnije zamijenio Ashton Kuthcer.

charlie

>> 6 najiritantnijih likova u povijesti serija

Komentiraj

Komentara