Kuća od karata/Netflix

Nekoliko serijskih gadova koje ne podnosimo

Naši omiljeni ili ne baš toliko omiljeni likovi u serijama ponekad nas znaju dosta naživcirati. Serijskih gadova ima puno, a mi smo napravili listu od sedam serijskih gadova koje ne podnosimo.

7. Eric Cartman (South Park)

Zli, razmaženi, pohlepni debeljuco Eric Cartman koji uživa u neprestanom zagorčavanju života drugoj djeci, a pogotovo svojoj majci koja ga drži kao kap vode na dlanu. Mali Eric zapravo uopće nije debeo, samo ima velike kosti.

cartman

6. Ramsay Bolton (Igra prijestolja/Game of thrones)

Sadistički gad Ramsay Bolton iz najpopularnije dramske serije današnjice Igra prijestolja (Game of Thrones), koji bez problema reže dijelove tijela (intimne, da) zaslužuje dug život u paklu. Proklet bio, neka trune do vječnosti!

ramsay

5. Victoria Grayson (Osveta/Revenge)

Na petom mjestu ove liste serijskih gadova nalazi se bezobrazno bogata kučka Victoria Grayson iz popularne dramske serije Osveta(Revenge) koja ima tajni koliko i love na računu. Preziremo i mi tebe, Victoria.

victoria

4. Dwight Schrute (U uredu/The office)

Jedina osoba iz Ureda koju ne podnosimo. Dwight Schrute je osoba koja predstavlja sve što nas u životu nervira. Neka mu je ured što dalje od našega!

qwight

3. Frank Underwood (Kuća od karata/House of Cards)

Gad koji se uspinje u politici mora imati ambicije i stila. Frank Underwood iz popularne američke serije Kuća od karata (House of Cards), ima podjednako i jednoga i drugoga, a ljudskosti gotovo nimalo.

frank

2. Gustavo Fring (Na putu prema dolje/Breaking Bad)

Mafijaški smrad Gustavo Fring iz popularne serije Na putu prema dolje (Brekaing Bad) ima toliko smiren izgled lica, da samo svojim licem tjera drugim mafijašima strah u kosti. Da dilamo drogu, ne bi to radili na njegovom teritoriju.

gustavo

1. Joffrey Baratheon (Igra prijestolja/Game of thrones)

Nažalost, prvo mjesto zauzima još jedan lik iz najopularnije serije današnjice – Igre prijestolja (Game of Thrones). Iako je navodno jako drag dečko u stvarnom životu, mali gad Joffrey Baratheon uspio je navući na sebe bijes svake osobe na planeti.

joffrey

Komentiraj

Komentara