Nemilosrdni gadovi: Legendarni Tarantinov film uskoro na TV1000

Inteligentan dijalog, prepoznatljivi krupni kadrovi s naglaskom na lokaciju i pretjerano korištenje nasilja samo su neki od elemenata koji filmove Quentina Tarantina čine tako prepoznatljivima. Tijekom studenog, kanal TV1000 slavi ovog ekscentričnog redatelja prikazujući neke od njegovih najzanimljivijih radova: Sin City, Nemilosrdni gadoviKill Bill 1 te Pakleni šund. Osmi film Quentina Tarantina, Nemilosrdni gadovi (Inglorius Basterds, 2009), prikazat će se na kanalu TV1000 u ponedjeljak 11. studenoga u 21h.

>> Sezona Tarantina: Ciklus Tarantinovih filmova kreće na kanalu TV1000

Ovaj legendarni film zaradio je ukupno 170 nominacija i osvojio 132 nagrade, pa tako i Oscara u kategoriji Najbolje muške sporedne uloge koju je utjelovio glumac Christoph Waltz. Glumačka ekipa bogata je zvijezdama kao što su Brad Pitt, Christioph Waltz, Michael Fassbender i Diane Kruger.

>> Witcher: Objavljen službeni trailer i datum premijere! (VIDEO)

O ČEMU SE RADI?

U malom selu u okupiranoj Francuskoj Shosanna Dreyfus svjedoči pogubljenju svoje obitelji, za što je odgovoran nacistički pukovnik Hans Landa. Shosanna jedva pobjegne i uspijeva se dočepati Pariza, gdje uzima novi identitet kao vlasnica i upraviteljica kina; na nekom drugom mjestu u Europi poručnik Aldo Raine formira skupinu židovskih vojnika koji će se ciljano osvećivati nacistima. Svojim neprijateljima poznat kao ‘Gadovi’, Raineov odred pridružuje se njemačkoj glumici i tajnoj agentici Bridget Von Hammersmark, sa zadatkom da ubiju vođe Trećeg Reicha. Sudbine se spajaju u kinu gdje Shosanna i sama planira vlastitu osvetu…

>> Danteov Pakao stiže na male ekrane: U pripremi serija Inferno

Komentiraj

Komentara