Nova godina na Pickboxu: Iskupljenje u Shawshanku, Ime ruže…

Provedite Novu godinu uz filmove na Pickbox TV-u

Provedite vrijeme oko Nove godine uz Pickbox TV kanal samo na MAXtv-u i gledajte najbolje od najboljih filmova svih vremena. Za vas smo izdvojili neke od maestralnih filmskih uradaka koje možete pogledati na Silvestrovo pa sve do 3. siječnja 2019. godine.

>> 10 najzgodnijih razloga uz koje se možete sklupčati i uživati u božićnoj čaroliji

 Iskupljenje u Shawshanku (Shawshank Redemption)

31.12.u 20:45 h

Iskupljenje u Shawshanku prkazivat će se na staru godinu na Pickbox TV

Iskupljenje u Shawshanku najbolje je ocijenjen film u povijesti na imdb stranici, dok je malo iza njega film Kum. Ova zatvorska drama drama redatelja i scenarista Franka Darabonta iz 1994. s Timom Robbinsom i Morganom Freemanom u glavnim ulogama jedna je od najboljih filmskih ostvarenja svih vremena a godine 1994. Bio je nominiran za sedam Oskara no nažalost ostao je u sjeni pobjednika te godine – filma Forrest Gump, i nije osvojio niti jednu nagradu.
Priča se vrti oko zatvorskog života Andyja Dufresnea nakon što je osuđen za ubojstvo supruge i njezina ljubavnika.

 Ime ruže (The Name of the Rose)

1.1. u 20:45 h

Sea nConnery u klasiku Ime ruže na Pickbox TV

Snimljen po istoimenom romanu Umberta Eca iz 1980. godine sa Seanom Conneryjem u glavnoj ulozi. Radnja je smještena u srednji vijek u vrijeme mračnog razdoblja crkve u kojem Connery tumači franjevca te sa svojim učenikom (Christian Slater) dolazi u benediktinsku opatiju na sjeveru Italije, gdje će se raspravljati o budućnosti Katoličke crkve u kojoj tada postoji nekoliko različitih, međusobno suprostavljenih struja.

 Priča iz Bronxa (A Bronx Tale)

2.1. u 20:45 h

Priča iz Bronxa prikazivat će se 2. siječnja na Pickbox TV

Redateljski debi Roberta De Nira iz 1993.godine nakon kojeg De Niro nije režirao punih trinaest godina. Priča je smještena u New York 1960. Godine, a zaplet počinje kada mali Calogero (Francis Capra) bude svjedok ubojstva na ulici od strane lokalnog mafijaša Sonnyja (Chazz Palminteri).

Mirni Amerikanac (The Quiet American)

3.1. u 20:45 h

Mirni Amerikanac 3. siječnja na Pickbox TV

Film iz 2001. godine snimljen prema romanu britanskog književnika Grahama Greenea o ljubavnom trokutu u kojem su se našli mladi naivni Amerikanc, cinični stari Britanc i mlada Vijetnamka tijekom Prvog indokineskog rata 1952. godine.

Na Pickbox TV kanalu pogledajte i najljepše božićne filmove u kojima možete uživati sve do 15. siječnja 2019. godine. Najljepše blagdane želi vam Pickbox TV!

>> Deadwood: Objavljene prve ekskluzivne fotografije dugo očekivanog filma(FOTO)

Komentiraj

Komentara