Nova sezona The Flasha nije počela baš najbajnije – može li mu pripomoći Malfoy?

Nova sezona The Flasha i nije počela baš najbolje, sudeći prema službenim rang listama gledanosti TV serija. Izvještaji pokazuju kako su ovo najgore brojke koje je serija imala od početka prikazivanja prve sezone.

Portal TV by the numbers izvijestio je kako je premijera sezone uspjela zainteresirati i zadržati tek 3.1 milijuna gledatelja. Usporedbe radi, premijera druge sezone imala je 3.6 milijuna gledatelja. Posljednja prikazana epizoda sakupila je najniže brojeve do sada, te je dobila tek 1.0/4 u udjelu ranga gledanosti za publiku od 18 – 49 godina starosti.

Praćenje gledanosti serija svakako pomaže u produžetku emitiranja serije, stoga ove brojke svakako trebaju biti alarmantne. No, treba uzeti u obzir i činjenicu kako je pred nama još 21 epizoda u kojoj se štošta može promijeniti. Primjer tome je i novo gostovanje: kao novi CSI pojavljuje se Malfoy glavom i bradom, točnije glumac Tom Felton. Felton glumi Juliana Alberta, stručnjaka za meta-ljude koji gaji veliku sumnjičavost prema Barryju, a s druge strane Barryjevi bližnji ga obožavaju.

Nova sezona počela je s prikazivanjem 4. listopada, a okosnica joj je paralelni svijet u kojemu su Barryjevi roditelji i dalje živi. Iako je ovo tek početak sezone, ekipa će se morati potruditi dići gledanost ako žele snimiti četvrtu sezonu najbržeg čovjeka na svijetu (kojega svi ipak uspjevaju prestići).

Komentiraj

Komentara