Nove sezone za Imperij, Scream Queens, Jessicu Jones…

S obzirom na to da Imperij u drugoj sezoni rastura među publikom i kritikom, nikog nije iznenadila odluka Foxu da za seriju u kojoj briljiraju Terrence Howard i pogotovo Taraji P. Henson (a i svi drugi) naruči i treću sezonu. Odluka jest donesena dosta rano, ali samo u Americi svaku epizodu gleda 20-ak milijuna ljudi, pa čuđenju nema mjesta.

Imperij: Hakeem pištoljem na Luciousa (VIDEO)

Iako se ne može ni blizu pohvaliti gledanošću Imperija, novu priliku dobila je i horor-komedija Scream Queens. Serija Ryana Murphyja će kao i njegovo superpopularno djelo Američka horor priča u drugoj sezoni biti smještena na novu lokaciju – u bolnicu, a očekuje se i povratak dijela glumačke ekipe. Zasad se spominju Jamie Lee Curtis, Emma Robert, Lea Michele, Abigail Breslin, Billie Lourd i Keke Palmer, i navodno bi trebale glumiti iste likove kao i u prvoj sezoni.

Video: Jessica Jones – šora, cuga, seks

Kako Netflix ne objavljuje podatke o gledanosti svojih serija, nemamo pojma koliko je ljudi popratilo njihove serije Jessica Jones i Unbreakable Kimmy Schmidt. Međutim, kritike su i za stripovsku junakinju i za curu odbjeglu iz kulta fenomenalne, a i internetski je buzz fanova pogolem. Stoga je Jessica Jones dobila drugu sezonu, a Kimmy Schmidt treću, i to prije premijere druge sezone. Lijepo.

Komentiraj

Komentara