Novi papa: John Malkovich i Jude Law u glavnim ulogama druge sezone Sorrentinove serije

U posljednjih smo se godina nagledali kvalitetnih serija raznih provenijencija i žanrova. No, malo nas je koja pogodila poput Mladog pape, genijalne serije briljantnog talijanskog redatelja Paola Sorrentina. Nakon intrigantnog i dubioznog završetka prve sezone, malo je tko mislio da će Sorrentino nastaviti ovu priču. Prva je sezona, na početku, bila zamišljena i kao jedina sezona.

>> Mladi papa / The Young Pope (2016)

Stvari su se, u međuvremenu, presložile. Sorrentino je odlučio nastaviti s radom, i svoju kreativnost i imaginaciju iskušavati i rastezati kroz medij serije. I to na sreću publike, rekli bismo, imajući na umu njegovu najnoviju glumačku akviziciju. Naime, u svibnju prošle godine, HBO i Sky Atlantic dali su zeleno svjetlo za novu Sorrentinovu seriju, koja bi ujedno funkcionirala kao nastavak Mladog pape. Papa će ovaj put biti Novi papa, a novo glumačko pojačanje sugerira tko bi to mogao biti.

Je li Malkovich – Novi papa?

John Malkovich je novo lice serije, a mnogi misle da bi upravo on mogao ‘zapapriti’ i poremetiti put Lennyja Belarda, kojega će ponovno glumiti Jude Law. Mnogi se slažu oko toga da je ova uloga jedna od boljih, a ako ne i najbolja, koju je Law odigrao u čitavoj karijeri. I sam je glumac rekao da je uloga za njega bila fantastično iskustvo. Sada mu se pridružio i Malkovich. Sve u svemu, bit će to jedna nepredvidljiva i moćna sezona, kako to i priliči Paolu Sorrentinu. Produkcija serije kreće na jesen, u Italiji, što podrazumijeva da bi Novog papu mogli gledati sredinom 2019. godine.

>> 5 krivih i neistinitih stvari u seriji The Crown

Komentiraj

Komentara