Novosti o Deadwoodu: Snimanje filma zakazano za jesen?

Priča o revivalu Deadwooda traje od samog završetka treće i posljednje sezone serije. Fanovi se, nakon iznenadnog kraja koji je ostavio mnogo otvorenih pitanja budući da nije bio ni zamišljen kao pravi kraj, još od 2006. godine nadaju da će serija dobiti zasluženi i zaokruženiji završetak. U posljednjih se nekoliko mjeseci sve intenzivnije govorilo o tome. Želje i fanova i protagonista Deadwooda, koji su također nabrijani oko revivala, mogle bi ili, preciznije, trebale bi uskoro biti zadovoljene. I to u obliku filma, o čemu smo već pisali ovdje.

>> House of Cards: Prvi pogled u šestu sezonu, Robin Wright je na svome u Ovalnom uredu (FOTO)

>> Sense8: Ljepota i brzopletost velikog finala posvećenog fanovima (RECENZIJA)

Naime, u nedavnom je intervjuu za Talking Head, jedna je od ključnih figura serije Kim Dickens, na pitanje u kojoj je fazi ideja o filmskoj verziji Deadwooda, odgovorila da je vrlo izgledno da će se film snimati već na jesen. Kazala je da neće govoriti o datumu izlaska ili iznositi ikakve podatke o detaljima filma, ali se iz njenog odgovora, između redaka, može iščitati da je proces revivala serije u krucijalnoj fazi razvoja, što se potvrdno nadovezuje na vijesti koje već znamo.

Prisjetimo se – dok je Timothy Olyphant rekao da ne vjeruje da će do revivala ikada doći, Ian McShane je u travnju 2017. bio oduševljen pročitanim scenarijem. Dakle, koncept filma i razrada materijala koji treba snimiti postoje: potvrdile su to i oduševljene reakcije W. Earla Brown i same Dickens, koji su također pročitali scenarij. Ukratko, revival ove legendarne serije je iza ugla: iz HBO-a su stigle informacije da već neko vrijeme traju pregovori s glumačkim sastavom koji je, zbog raznih obveza, raspršen. No, sudeći po izjavi Kim Dickens, čini se da se ekipa uspjela okupiti i da bi film mogli gledati već iduće godine.

>> Seks i grad – dvadeseti rođendan kultne HBO serije!

Komentiraj

Komentara