Objavljen isječak iz prve TV serije Woodyija Allena

Crisis in Six Scenes, serija koju je napisao i režirao maestralni Woody Allen, uskoro će na naše male ekrane, no iako smo mi zbog toga presretni – stari mrgud žali zbog svog sudjelovanja u cijeloj priči. Ne samo da je razočaran u vlastite ideje koje po prvi put u svojoj karijeri uobličuje u format TV serije, već smatra da će i Roy Price, glava Amazon Studiosa, požaliti što ga je na tom projektu angažirao. Internet vrvi njegovim pesimističnim predkazanjima o uspjehu serije, a evo jedne nasumične izjave koju je dao novinarima LA Timesa kada su ga pitali kako projekt napreduje:

Bila je to katastrofalna pogreška. Ne znam što radim. Koprcam se. Očekujem da će ovo biti jedno kozmičko sramoćenje.

>> WOODY ALLEN IMA SERIJU ZA AMAZON

Kriza u šest scena odnosit će se na život jedne srednjoklasne obitelji iz američkog predgrađa, i to u šezdesetim godinama prošlog stoljeća, turbulentom vremenu za američko društvo i obitelji koje su ga činile. Allen će glumiti Sidneyija Muntzingera, neuspješnog pisca čiji radovi mogu jedino uspavati publiku, a glumačku ekipu činit će i tinejdžerska zvijezda Miley Cyrus, glumice Elaine May i Rachel Brosnahan, Michael Rapaport s kojim je Allen već ranije uspješno surađivao, i David Harbour kojeg smo nedavno imali prilike gledati u Netflixovoj novoj seriji Stranger Things.

>> MILEY CYRUS NA ČELU SERIJE WOODYJA ALLENA

S obzirom na Woodyijevo oduševljenje i entuzijazam, serija će imati samo jednu sezonu, a svaka od šest epizoda komedije trajat će po pola sata. Premijera je zakazana za 30. rujan, a koliko je Woody u pravu kada govori o kozmičkoj sramoti, provjerite sami klikom na video:

 

Komentiraj

Komentara