Orange is the New Black: Sve je spremno za šestu sezonu, Netflix najavio datum premijere! (VIDEO)

Pred nama je opako serijsko ljeto: pregršt novih naslova, novih sezona i raznih premijera. Posljednja serija u nizu, koja je dobila službeni datum izlaska, jest genijalna Orange is the New Black. Zatvorenice Litchfielda vratit će se tako po šesti put, u šestoj sezoni serije koja je Netflixovoj produkciji donijela mnoge pozitivne kritike i reakcije, serije koja je neposredno nakon svojih prvih epizoda okupila mnoštvo zainteresirane publike i postepeno izgradila jaku bazu fanova.

>> Orange Is The New Black – zanimljivi likovi iz stvarnog života

Kratak teaser koji je izašao na Netflixovim stranicama, ne otkriva detalje šeste sezone. No, u pozadini možemo čuti prigušeni glas Piper Chapman, koja upozorava da je ovo jedan potpuno novi svijet. Što bi to moglo značiti? Intrigantna poruka koju Piper šalje, ukazuje na to da ćemo u novim epizodama otkriti koje su posljedice odluka donešenih u posljednjoj, petoj sezoni. Preciznije, saznat ćemo što se dogodilo nakon pobune i borbe zatvorenica, nakon kaosa, pokušaja emancipacije i previranja oko realizacije osobnih interesa pojedinih likova.

>> Orange is the New Black: što možemo očekivati u sezoni 6?

U iščekivanju službenog opisa onoga što ćemo gledati u nadolazećim epizodama, kao i u iščekivanju trailera koji će konkretnije uroniti u sadržaj nove sezone, preostaju nam pretpostavke i nagađanja. Teoretizacija fanova je već uzela maha. Informacije i detalji šeste sezone strogo se čuvaju. Ono što znamo, jest da je snimanje sezone dovršeno početkom ove godine, da je proces produkcije i post-produkcije pri samome kraju. Uz to, znamo i još jednu, najvažniju stvar. Orange is the New Black se vraća sredinom ljeta: epizode izlaze 27. srpnja!

>> 5 krivih i neistinitih stvari u seriji The Crown

Komentiraj

Komentara