Orange Is The New Black – zanimljivi likovi iz stvarnog života

Mega-popularna Netflixova zatvorska dramska serija Narančasta je nova crna (Orange Is The New Black, poznata i kao OITNB) napravljena je po istoimenom autobiografskom romanu (Orange Is the New Black: My Year in a Women’s Prison) Piper Kerman koja je provela godinu dana u zatvoru zbog dilanja droge. Orange Is The New Black je najgledanija Netflixova serija, a vi pogledajte kako likovi iz serije izgledaju u stvarnom životu!

>> The Catch: 4 razloga za gledanje ove serijske poslastice iz Shondalanda

Piper Kerman

04KERMAN_SPAN-superJumbo-v2

Larry Smith (Jason Biggs)

Piperinog zaručnika u seriji glumi američki glumac Jason Biggs, najpoznatiji po filmovima Američka pita (American Pie). Larry piše blog o tome kako je kad ti je zaručnica u zatvoru.

hh

Piper i njezin muž Larry

Piper je zapravo oženjena za Larryja, koji je, kažu, puno simatičniji i bolji od onoga u seriji. Njih su se dvoje počeli družiti, ona je bila njegova lezbijska prijateljica, no onda su shvatili da su zaljubljeni.

piper-kerman-and-larry-smith

Alex Vause (Laura Prepon)

Piperina bivša cura Alex, koja ju je cinkala pa sada zajedno gule kaznu. I imaju aferu. Lik Alex inspiriran je stvarnim životom Catherine Cleary Wolters.

o-LAURA-PREPON-ORANGE-IS-THE-NEW-BLACK-facebook

Catherine Cleary Wolters

Catherine također piše romane, doktorica je znanosti, ponosna je na Piper, i naravno, gleda Orange Is The New Black. No, napominje da njih dvije nisu imale seksualne odnose u zatvoru, srele su se na pet tjedana kada je bilo suđenje glavnom dileru droge, no Catherine je, za razliku od Piperinih 13 mjeseci, odgulila šest godina.

534c41ba7686d86f77011981_catherine-cleary-wolters-orange-is-the-new-black-02

Sestra Jane Ingalls (Beth Fowler)

Sestra Ingalls u zatvoru je jer se zavezala za stup na području za nuklearna testiranja.

Sister-Ingalls

Sestra Ardeth Platte

No prava časna sestra koja je bila s Piper u zatvoru, bila je ponešto radikalnija. Naime, sestra Ardeth Platte zapravo je izrezala ogradu oko raketnog silosa s još dvije časne sestre, te fino ostavila t(r)ag vlastitom krvlju (koja je bila u bočici za bebe).

ardeth home C

Sister-Jane-Ingalls-teamvauseman.tumblr

Komentiraj

Komentara