Osveta u štiklama: 5 razloga za gledanje napete turske serije

Na MaxTV-u na Pickbox kanalu od ponedjeljka do četvrtka u 20:00 h

Nova napeta i intrigantna turska serija Osveta u štiklama (Stiletto Vendetta) stigla je na Pickbox. Radnja se vrti oko četiri prekrasne uspješne žene koje su bile najbolje prijateljice u mladosti. Sada kad su odrasle, prst sudbine opet ih spoji, samo što ovaj put postoji prilika za osvetu. Donosimo vam 5 razloga za gledanje strastvene turske serije Osveta u štiklama koja se upravo prikazuje na MaxTV-u na Pickbox kanalu.

>> Druga strana nogometa: 4 razloga za gledanje nove španjolske serije

5. Intrigantna pozadinska priča

Kad su bile tinejdžerke, Arzu (Tülin Özen), Merve (Aslihan Gürbüz) i Pelin (Bade Iscil) okrutno su se našalile sa svojom tadašnjom najboljom prijateljicom Oyom (Gökçe Bahadir). Ta okrutna šala posramila je i shrvala Oyu, koja je nakon toga bila suicidalna. Godinama poslije, kada se prst sudbine ponovno uplete u njihove živote, Oya se doseli bliže svojim bivšim najboljim prijateljicama koje su joj prijetile, te planira svoju osvetu.

   

4. Jedinstven prikaz likova

Sva četiri glavna ženska lika, odnosno najbolje prijateljice iz mladosti, imaju svoj jedinstven prikaz koji će vas zasigurno oboriti s nogu. Arzu, Merve, Pelin i Oya donose humor, tenzije, dramu i dubinu likova u cijelu priču koju grade. Sve četiri žene potpuno su drugačije jedna od druge, a u tome su im pomogli i scenaristi i kostimografi koji su se brinuli da svaka ima svoj stil odijevanja.

>> Pakleni šund: Male tajne iza jednog od najboljih filmova svih vremena

3. Uvjerljivost

Tvorci serije osmislili su i izgradili kvart po imenu Sarmaşık kako bi što uvjerljivije prikazali priču. Sve što se događa u Sarmaşıku, ostaje tamo. To je kvart koji je trebao biti izoliran od vanjskog svijeta, te u isto vrijeme usred njega. Odjeća koju nose glavni ženski likovi, dizajn njihovih kuća, njihove frizure i make-up, rađeni su što uvjerljivije, kako bi nas uvukli u priču.

2. Kombinacija žanrova

Osveta u štiklama instrigantna je i napeta serija upravo zbog toga što sjajno kombinira različite žanrove –misterij, dramu i krimić. Nakon što tvorci serije uspiju u naumu da nas uvuku u živote četiriju prijateljica, događa se ubojstvo. Povrh svega, bit će napeto otkriti tajne koje skrivaju ove uspješne žene.

  1. Univerzalna priča

Odnos između četiri žene koje su bile najbolje prijateljice, te se opet pronađu u životu, prikaz je odnosa koji nam je dobro poznat. Serija u sebi nosi univerzalnu priču ispričanu na jedan posve novi način.

>> Vikinzi: Ekskluzivna premijera nastavka 5. sezone

Tursku seriju Osveta u štiklama (Stiletto Vendetta )gledajte na MaxTV-u na Pickbox kanalu od ponedjeljka do četvrtka u 20:00 h.

Komentiraj

Komentara