Pan Am slijeće na Epic Drama

Epic Drama, dom epskih drama, u ožujku među mnoštvom premijera prikazivat će i seriju Pan Am u kojoj glume Margot Robbie i Christina Ricci. Radnja je smještena u 60-e godine prošlog stoljeća i prati kabinsko osoblje Pan American World Airwaysa. Serija je nagrađena europskim pandanom Emmyja – Rose d’Or.

Nove epizode uzbudljive dramske serije očekuju nas svake srijede u 21.45 na kanalu Epic Drama.

>> Vince Gilligan otkrio zašto je Breaking Bad završio nakon 5 sezona

Godina je 1963. Drugi svjetski rat i Koreja dio su povijesti. U tijeku je nova vrsta rata, hladni rat. Svijet se nalazi na rubu kulturne revolucije i promjena se osjeća u zraku. Ova dramska serija vraća nas na početak doba mlaznih motora.

Dok se brzi, novi luksuzni zrakoplov diže u nebo, putnici i posada suočavaju se s putovanjem koje oblikuju romanse, nove društvene vrijednosti pa čak i međunarodna špijunaža. Glavna stjuardesa Maggie podučava početnicu Lauru, dok prvi časnik Ted sve zasipa svojim šarmom.

U pojedinačnim potragama za pustolovinom, posada ”Pan Ama” suočava se s novim mogućnostima i opasnostima, usput žonglirajući svojim životima, ljubavima, nadama i snovima, leteći oko svijeta u najglamuroznije gradove svijeta poput Pariza, Berlina, Jakarte i Monte Carla. Dragi putnici, dobro nam došli. Zavežite svoje pojaseve… Čeka vas velika avantura!

Redatelj: Nancy Hult Ganis, Jack Orman
U glavnim ulogama: Christina Ricci, Margot Robbie, David Harbour, Michael Mosley, Kelli Garner

Pan Am gledajte svake srijede u 21.45 h na kanalu Epic Drama!

>> Ako još niste prežalili seriju Preljub, Doktorica Foster lijek je za vas

Komentiraj

Komentara