Parks and Rec: Pogodite koji lik želi ponovno okupljanje!

Popularni sitcom Parks and Rec imao je 7 urnebesnih sezona i 125 epizoda u kojima smo pratili zajednicu čudaka i luđaka koji rade u gradskoj upravi u malenom izmišljenom gradiću Pawneeju u Indiani. U ovoj svježoj političkoj satiri na čelu s Amy Poehler, pratili smo komične zgode i nezgode državnih službenika, a jedan od njih već sada  je izrazio želju za ponovnim okupljanjem.

>> RECENZIJA: Parks And Rec, sezona 7 (2015)

Radi se o 55-godišnjem glumcu i komičaru Jimu O’Heiru koji je u Parks and Rec glumio Jerryja Gergicha – najdobročudnijeg čovjeka s nevjerojatnim dozama tolerancije prema svojim kolegama koje iznimno iritira njegova dobroćudna pojava, do te mjere da mu ne mogu zapamtiti ime. Naime, od prve do šeste sezone, zovu ga Jerry, u šestoj sezoni zovu ga Larry, od kraja šeste sezone i većinu sedme ekipa ga oslovljava s Terry, a tek na kraju serije počinju ga nazivati njegovim pravim imenom – Garry.

U razgovoru za Entertainment Weekly, O’Heir je entuzijastično priznao kako bi rado sudjelovao u revivalu ili ponovnom okupljanju popularnog sitcoma Parks and Rec, iako je prošlo samo dvije godine od završetka serije.

>> April i Andy (Parks and Rec) – najbolji ljubavni par!

“Bi li ponovno glumio u Parks and Rec? Napravio bi sve! Sve! No, idući put ja bih imao glavnu ulogu a Amy Poehler može se baviti administracijom. Moj će se lik u tom trenutku zvati Marty – ne znam zašto.”

>> Chris Pratt dobio zvijezdu na Stazi slavnih

O’Heir je rekao kako mu je završetak serije slomio srce, no također se slaže kako je bilo mudro završiti dok je serija još uvijek na vrhu.

Komentiraj

Komentara