Patrick Dempsey: Gdje je sada McDreamy?

McDreamy – kakav idealan nadimak za šarmantnog Patricka Dempseyja! Za Dempseyja se može reći da je zaista svestran – osim što se bavi glumom, on je vozač utrka ali i obiteljski čovjek. Otac je dvoje djece, ima kćer koja ove godine kreće na fakultet, i sinove blizance. U ranom djetinjstvu dijagnosticirana mu je disleksija, što ga je obilježilo kao čovjeka i kao glumca. Naime, unaprijed mora naučiti sav tekst kako bi mogao slobodno odglumiti svoje uloge. Zanimljiv i šarmantan čovjek, no gdje je danas McDreamy?

ODLAZAK IZ UVODA U ANATOMIJU

Prvi smo ga put zapazili u ulozi zamamnog doktora Dereka Sheperda u dramskoj seriji Uvod u anatomiju. I tko ga ne bi zapazio, kada je i u seriji dobio nadimak McDreamy! Najpopularnija liječnička serija na planeti dostupna je na Pickboxu, a kad je Patrick Dempsey izašao iz serije brojni fanovi nisu mogli prežaliti bolnu činjenicu da se ljubav između McDreymja i Meredith Grey neće ostvariti.

>> 7 puta kada nas je rasplakao Uvod u anatomiju

Na sreću, Patrick Dempsey u svojoj bogatoj glumačkoj karijeri, u kojoj je ostvario više od 50-ak uloga, i glumio uz bok najjačih ženskih imena na sceni poput Hilary Swank, Reese Witherspoon i Kirstie Alley, ima druge izvrsne i potpuno drugačije projekte.

MCDREAMY U ULOZI PISCA HARRYJA QUEBERTA

Jedan od novih projekata svježa je misteriozna serija temeljena na romanu švedskog pisca Joëla Dickera, Istina o slučaju Harryja Queberta. U napetoj, šokantnoj i uzbudljivi kriminalističkoj seriji, Demepsey tumači ulogu pisca optuženog za ubojstvo mlade djevojke. Zanimljivo je vidjeti McDreamyja u poptuno drugačijoj ulozi, i to u dva različita vremenska perioda.

>> The Truth About the Harry Quebert Affair: 5 razloga za gledanje nove misteriozne serije

Naime, u sadašnjem vremenu Dempsey glumi starijeg, vrlo šarmantnog i privlačnog pisca s bujnom sijedom kosom, koji je optužen za ubojstvo koje se dogodilo u sedamdesetim godinama. Kako nas serija vraća u događaje koji su se dogodili u sedamdesetima kad je djevojka nestala, u tom vremenskom periodu Dempsey se pojavljuje kao mlađi, još neizgrađeni pisac koji tek piše svoj prvi hit. U oba vremenska perioda zgodni glumac izgleda savršeno, a radnja serije je toliko napeta i prepuna obrata koje je teško, ili nemoguće, predvidjeti.

Kao i Uvod u anatomiju, kompletna nova krimi serija Istina o slučaju Harryja Queberta može se gledati na streaming usluzi Pickbox odmah. Sanjivi svjetovi McDreamyja samo su jedan klik daleko.

Komentiraj

Komentara