Peaky Blinders 4: Adrien Brody postaje gangster u BBC-jevoj krimi-drami

Snimanje četvrte sezone popularne britanske dramske serije Peaky Blinders službeno je počelo ranije ovog tjedna, a u isto su vrijeme počele pristizati i novosti vezane uz projekt. Jedna od najvažnijih vijesti definitivno je ona o Oskarovcu Adrienu Brodyju koji se pridružio glumačkoj postavi serije u, zasad još nespecificiranoj ulozi, a angažman na ovoj epskoj gangsterskoj drami potvrdio je i sam glumac objavivši fotografiju sa seta na Twitteru uz komentar kojim izražava uzbuđenje zbog pridruživanja talentiranoj glumačkoj ”bandi”.

>> PEAKY BLINDERS: MEĐUNARODNE NEVOLJE U TREĆOJ SEZONI

Kreator serije Steven Knight oduševljen je Brodyjevim pristankom na suradnju budući da ga je i imao na umu za (još uvijek nepoznatu) ulogu prilikom stvaranja lika kojeg će glumac utjeloviti, a poznato dobra izvedba i karizmatična prisutnost Oscarom nagrađenog glumca zasigurno će naići na odobravanje kod sadašnjeg, ali će zainteresirati i novo gledateljstvo. Knightu je ovo samo jedna u nizu dobrih vijesti, budući da mu je druga uspješna serija koju radi za BBC, interesantna drama Taboo, nedavno produljena i na drugu sezonu.

>> TABOO: TOM HARDY JE OPASAN I ZAMALO GOL (VIDEO)

Podsjetimo, ova zanimljiva serija s inteligentno postavljenom pričom u novim će se epizodama nastaviti od trenutka u kojem Tommy Shelby (Cillian Murphy) prima misteriozno pismo koje upozorava na izvjesnu smrtnu opasnost bandi, a popratit će se i njegov povratak u Birmingham gdje će se pripremati za nadolazeći rat. Osim Murphyja, u četvrtoj sezoni ponovno ćemo gledati i Helen McCrory, Paula Andersona, Joea Colea, Natashu O’Keefe, Packy Lee, Finna Colea, Aimee-Ffion Edwards, Kate Phillip i Sophie Rundle, a na setu u Liverpoolu uočen je i Tom Hardy koji će ponovno biti Alfie Solomons. Četvrta sezona serije Peaky Blinders trebala bi se vratiti na BBC Two kasnije ove godine, a prema većini prognoza to će najvjerojatnije biti u listopadu.

>> 11 GLUMACA KOJI IZGLEDAJU KAO I POVIJESNI LIKOVI KOJE SU GLUMILI

 

 

Komentiraj

Komentara