Pijani na poslu: 7 izvrsnih glumaca koji vole snimati pijani

Za nas smrtnike, piva dođe kao lijek nakon uspješno preživljenog radnog dana. No za neke, biti pijan dok radiš svakodnevna je pojava. Glumci provode mnogo vremena družeći se, čekajući da se postavi scena, pa se često okreću nečemu što će im pomoći da se ne dosađuju. Neki piju da se lakše užive u ulogu, neki jer su ovisnici – no koji god razlog alkoholiziranja bio – ovih 7 glumaca  su bome snimali pijani!

7. Jennifer Lawrence

♦ Igre gladi: Plamen/Hunger Games: Catching Fire

Jennifer Lawrence priznala je Davidu Lettermanu kako joj je bilo dosadno na snimanju filma pa je pila Piña Colade u svojoj prikolici.

6. Daniel Radcliffe

♦ film: Harry Potter franšiza

Pema Daily Mailu, glumac Daniel Radcliffe godinama je tulumario i puno se puta pijan pojavio na setu filmova o Harryju Potteru.

“Išao sam na posao dok sam još uvijek bio pijan. Točno znam u kojim sam scenama razvaljen. Imam dosta ovisničku osobnost. To je bio problem.”

 

5. Anna Kendrick

♦ film: Drinking Buddies

Čini se totalno logičnim piti za film koji se zove Drinking Buddies. No Anna se slučajno napila na setu. Dok je snimala, dali su joj pravu pivu umjesto bezalkoholne.

“Pila sam tu pivu k’o luda, a nisam ni znala da nije bezalkoholna dok nisam već pola popila. U jednom trenu sam shvatila, wooow, ja sam pijana!”

Film Title: Drinking Buddies from Sony Pictures

4. Shia LeBeouf

♦ film: Bez zakona/Lawless

Dok je snimao film Bez zakona, glumac Shia LeBeouf je pio zbog uloge.

“Radio sam to zbog filma, nisam pio samo tako bezveze. Kad bi došao na set, oči su mi bile crvene i natečene, što ne bi postigao samo tako, bez alkohola.”

3. Nicolas Cage

♦ film: Napuštajući Las Vegas/Leaving Las Vegas 

Nicolas se za ovu ulogu razbijao, a kažu da je to jedan od razloga i zašto je dobio Oscar za ovu ulogu.

1. & 2. Brad Pitt i Edward Norton

♦ film: Klub boraca/Fight Club

Vjerojatno nikad nećemo saznati koliko su se “za stvarno” mlatili u Klubu boraca, no znamo da su se jednu večer Brad i Edward napili a redatelj David Fincher odmah je upalio kameru kako bi iskorisito taj trenutak. Kratka scena u kojoj Brad i Edward bacaju loptice za golf snimljena je kad su bili mrtvi pijani.

Komentiraj

Komentara