Pirati s Kariba 5: Premijera u šangajskom Disneylandu

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales službeno je dobio potvrdu datuma svjetske premijere – bit će to u Kini 26. svibnja, isti dan kad ova piratska avantura izlazi i u Americi. Johnny Depp, Jerry Bruckheimer i ostale zvijezde filma bit će na premijeri, koja će prvi puta u povijesti Hollywooda biti u Kini.

>> 7 ZANIMLJIVOSTI KOJE NISTE ZNALI O PIRATIMA S KARIBA

Nastavak čudesnog Disnyjevog spektakla Pirati s Kariba, u Kini će se moći pogledati prvo u Shanghai Disney Resortu 11. svibnja. Glumci  Johnny Depp, Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Javier Bardem, Brenton Thwaites, redatelji Joachim Ronning i Espen Sandberg, te producent Jerry Bruckheimer svi dolaze na ovaj gala event, kažu iz Disneyja.

šangajski poster za Pirate s Kariba 5

>> Baywatch: Pogledajte zlicu Priyanku Chopru (TRAILER)

Prvi je film iz franšize 2003. zaradio 2, 8 milijuna dolara, no posljednji je nastavak, On Stranger Tides iz 2011., zaradio 70 milijuna dolara. Prošlog mjeseca na CinemaConu Disney je organizirao screening petog nastavka za novinare i distrubere, a sudeći prema njihovim  Twitter reakcijama, složili su se kako je film ugodno iznenađenje. Očekivanja za novi nastavak Pirata s Kariba su velika, a ako se želite pripremiti za novi nastavak, na Pickboxu možete pogledati prva 4 nastavka.

Komentiraj

Komentara