Plemenska obuka: Krenite u pustolovinu uz novu seriju na Viasat Explore

Premijera u nedjelju 14. travnja u 20.10h

Viasat Explore u nedjelju 14. travnja u 20.10 premijerno donosi dokumentarni serijal Plemenska obuka (Tribal Bootcamp). Joel Dommet i njegov prijatelj, komičar Nish Kumar, putuju svijetom od Meksika do Mongolije i posjećuju šest različitih zajednica. Svaka od njih, unatoč brojnim razlikama, živi nevjerojatno aktivnim načinom života koji se temelji na prastarim oblicima vježbanja poput kickboksa, planinskog trčanja ili 24-satnog čuvanja stoke.

 

Uz pomoć stručnjaka, Joel će vidjeti može li držati korak s lokalnim stanovništvom, dok Nisha zanimaju samo njihove kulture i kuhanje. Naši će se prijatelji pridružiti ratnicima plemena Masai u Africi, plemenu Tagbanwa na Filipinima, plemenu Xavante u brazilskoj prašumi, šaolinskim svećenicima, plemenu poznatom po trčanju na duge staze u meksičkom kanjonu te mongolijskim nomadima.

Kad se pustolovina približi kraju, Joel će se prihvatiti posebnog izazova da bi vidio jesu li se njegovo tijelo i um prilagodili tim načinima života, a mi ćemo saznati je li Joel u boljoj formi od ratnika plemena Masai.

>> Nedjelje u prirodi: Nove emisije o ljepotama prirode svake nedjelje na Viasat Nature

Komentiraj

Komentara