Poldark: Premijera četvrte sezone na Epic Drama

Premijera u nedjelju 1. prosinca u 20h na Epic Drama kanalu

Kanal Epic Drama  premijerno prikazuje četvrtu sezonu epske poslastice Poldark – povijesnu dramu koju ne želite propustiti, baziranu prema istoimenom romanu prepunom zapleta.

U novoj, ujedno pretposljednjoj, sezoni serije država je zahvaćena političkom neizvjesnošću jer dolaze novi izbori; Ross želi izazvati Georgea i oduzeti mu moć nad Cornwallom dok istovremeno nastoji spasiti brak, no Hugh Armitage zaljubljen je u Demelzu i nada se da će ostati s njim.

>> Poldark, Rat svjetova i druge serije na Epic Drama

Dwight i Caroline planiraju zasnovati obitelj, a Elizabeth želi drugo dijete kako bi učvrstila brak s uvijek sumnjičavim Georgeom. U isto vrijeme, Morwenna se očajnički nastoji zaštititi od Osbornea koji prijeti njihovu sinu, dok je Drakeu slomljeno srce pa ga njegov brat Sam nagovara da pronađe novu ljubav.

Epske činjenice

Mammoth Screen, producentska kuća koja stoji iza serije ”Poldark”, prvak je BAFTA-ine inicijative za održivost, ‘Albert’. Za četvrtu sezonu ”Poldarka” smanjili su ugljikov otisak za fantastičnih 40,6% od predviđenog, za što su dobili ocjenu od tri zvjezdice.

Redatelj: Winston Graham, Debbie Horsfield
Glumci: Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Heida Reed, Kyle Soller, Jack Farthing, Ruby Bentall, Richard Harrington

>> Božićni filmovi, obiteljske komedije i krimi filmovi u prosincu na TV1000

Komentiraj

Komentara