Povijest oružja: Sve o tajnama oružja u povijesnom dokumetarcu na Viasat History

O tajnama oružja i njegovom povijesnom i znanstvenom značenju saznat ćemo sve u povijesnom dokumentarcu na Viasat Historyju  – Povijest oružja (History of Weapons) koji će se premijerno početi prikazivati u petak 14. rujna u 21h! Dokumentarni serijal imat će deset epizoda u trajanju od 60 minuta.

>> Miss Sherlock: HBO-ova japanska serija nosi novo lice poznatog lika

Oružje je instrument rata. Instrument jedinstveno dizajniran da zaštiti čovječanstvo, ali da mu i naudi, s tim da istovremeno potiče inovacije i ubrzava ljudski napredak. Ova serija prikazuje nam evoluciju tehnologije oružja kroz povijest na način kakav još nismo vidjeli.

Neki od najpoznatijih svjetskih stručnjaka istražit će tajne oružja potpuno praktičnim pristupom. Ti će eksperimenti ilustrirati kako je oružje mijenjalo povijest te kako je oblikovalo sudbinu ljudi, a detaljne animacije dočarat će nam trenutke u kojima se to događalo. Povijest oružja  (History of Weapons) također ističe znanstveno i povijesno značenje oružja te način na koji je oružje oblikovalo moderno društvo.

Povijest oružja (History of Weapons) gledajte premijerno na kanalu Viasat History od petka 14. rujna u 21h!

>> Uzbudljiva jesen na Pickboxu: ruska serija Crvena kraljica, izraelska serija When Heroes Fly, nove epizode Get Shorty…

Komentiraj

Komentara