Power, Get Shorty, Vikings i druge izvrsne serije ovog listopada stižu na Pickbox NOW

Popis novih serija koje u listopadu dolaze na domaći streaming servis Pickbox NOW

Domaći streaming servis Pickbox NOW ovog listopada donosi odlične nove serije koje prate raspored svjetskih premijera – tu su nova sezona krimi drame Moć (Power) producenta 50 Centa i nova sezona krimi komedije Get Shorty, čije će se epizode stizati jednom tjedno. Velika je vijest i da uskoro možemo očekivati i šestu sezonu Vikinga (Vikings). 

Stižu i tri zanimljive krimi serije. Dvije britanske serije –  krimi komedija Baptiste, i krimi drama Stranci (Strangers), te francuska serija Crvene sjene (Les Ombres Rouges).

>> Cheat: Nova psihološka triler-serija koja će vas oduševiti

MOĆ/POWER

Premijera 6. sezone od 14.10.

Nova sezona glamurozne krimi drame stiže od producenta 50 Centa. Nakon što ga je bivši partner i najbliži prijatelj izdao, James “Ghost” St. Patrick traži osvetu – a vjeruje kako je upravo uspjeh najbolje oružje za to.

GET SHORTY

Premijera 3. sezone od 7.10.

Osim što se prve dvije sezone mogu bingeati, na Pickbox dolazi i nova sezona krimi komedije Get Shorty, koja će se emitirati paralelno sa svjetskom premijerom. Pratite mračnu i zabavnu priču  plaćenom ubojici iz Nevade Milesu Dalyju (Chris O’Dowd) koji pokuša postati slavni filmski producent u Hollywoodu kako bi ostavio kriminal iza sebe i uspio ponovno zadobiti povjerenje svoje obitelji.

BAPTISTE

Premijera 1.10.

Britanska krimi serija | Julien Baptiste na odmoru je u Amsterdamu, u posjetu svojoj kćeri koja je nedavno rodila. No zbog besposlice uskoro postane nervozan pa se sastane sa zapovjednicom policije u Amsterdamu, koja ga uputi u slučaj nestale prostitutke.

STRANCI/STRANGERS

Premijera 9.10.

Britanska krimi serija | Profesor Jonah Mulray dolazi u Hong Kong preuzeti tijelo svoje supruge Megan, koja je poginula u nesreći. Ubrzo Jonah otkrije da je Megan u Hong Kongu vodila drugi život te počne sumnjati u sve što su zajedno proživjeli. Meganina smrt otvorila je mnoga pitanja, a Jonah pokušava pronaći smisao.

CRVENE SJENE/LES OMBRES ROUGES

Premijera 21.10.

Francuska krimi serija | 1993. godine 5-godišnja je Clara oteta, a za njezin povratak otmičari su tražili vrlo visoku otkupninu. Tijekom primopredaje novca došlo je do krvoprolića, Clarina je majka poginula, a Clara je netragom nestala. 25 godina poslije, Clarina starija sestra pronalazi tragove koji dokazuju da je Clara živa.

UVOD U ANATOMIJU/GREY’S ANATOMY

14 sezona od 7.10.

Američka serija koja je osvojila nagrade Emmy i Zlatni globus. Bolnica Grey Sloan Memorial u kaosu je nakon oluje, Meredith je suočena s jako teškom odlukom koja će utjecati na život njoj voljene osobe, Callie je šokirana Arizoninom nevjerom, a Richardov je život u velikoj opasnosti…

> Back to Life (2019): Kako započeti život nakon 18 godina zatvora?

VIKINZI/VIKINGS

Uskoro premijera 6. sezone

Autor serije Michael Hirst najavio je velike preobrate u posljednjoj sezoni! Premijera 6. sezone je krajem studenog, a potvrđeno je 20 epizoda koje ćete na Pickbox NOW moći pogledati ODMAH NAKON SVJETSKE PREMIJERE.

>> Vikinzi: 5 ključnih trenutaka do sada

Komentiraj

Komentara