Preacher 2: očekuje nas luda nova sezona! (VIDEO)

Zanimljiva poslastica za fanove Preachera – izašao je novi video koji najavljuje drugu sezonu popularne serije Preacher koja se na male ekrane vraća 25. lipnja. Novi video najavljuje još luđu sezonu od one koje smo imali prilike gledati. Serija Preacher temelji se na stripu istog imena, a u drugoj ćemo sezoni gledati neke velike promjene i odstupanja od prve sezone. Radnja prve sezone odvijala se prije nego što počinje radnja u stripu, kada  su Tulip, Jesse (Dominic Cooper) i Cassidy (Joseph Gilgun) u Annvilleu, prije nego što krenu na put u zadnjoj epizodi.

>> Preacher: prvi pogled na drugu sezonu (FOTO+VIDEO)

Sada željno očekujemo drugu sezonu, a čini se kako će upravo druga sezona oduševiti fanove stripa. Naslov najavnog videa je  Preacher Season 2: ‘A Look Ahead’, a u videu je materijal koji smo već imali prilike vidjeti u traileru, no tu su i neki sasvim novi kadrovi. Komentari glumaca i producenata također su uključeni. Izvršni producent Sam Catlin je rekao:

“Nasilje, komedija, drama i apsurd. To je jedinstveni gulaš. Nadamo se da će ljudi u prvih 10 minuta prepoznati sve elemente onoga što Preachera čini Preacherom.”

>> RECENZIJA: Zašto nitko ne priča o Preacheru?!

Preacher sezona 2 počinje s emitiranjem 25. lipnja na AMC-ju.

Komentiraj

Komentara