Preacher: Intrigantan teaser najavljuje opaku treću sezonu serije (VIDEO)

Iako se teaser nije udubio u konkretnu radnju i nije preciznije skicirao što se zbiva u trećoj sezoni, otkrio je sasvim dovoljno detalja koji će nas u startu nabrijati. Treća sezona genijalnoga Preachera stiže kroz mjesec dana, a kratka video najava, koja ocrtava skup likova koje ćemo gledati u nastavku ove serije, obećava sklop napetih i opakih epizoda koje će dodatno užariti vruće serijsko ljeto. Proces snimanja i produkcije treće sezone trajao je već neko vrijeme, a prošlosezonska napeta završnica čeka nastavak i, eventualni, rasplet.

>> Preacher: Otkriven datum premijere i prve fotografije treće sezone (FOTO)

Spremni?

Teaser, iako ne ulazi u novi materijal treće sezone, otkriva štošta: udaljavanje kamere prikazuje ili, bolje rečeno, prokazuje likove čije ćemo poteze, geste i kretanja pratiti u novim epizodama. U središtu stoji, naravno, Jesse Custer, protagonist ove sage. Iz teasera je vidljivo da  protagonist i njegova uža družina odlaze u Angelville, gdje je Jesse proveo svoje djetinjstvo. Kako je i najavljeno službenim kanalima AMC-a, koji je prije nekoliko tjedana otkrio sinopsis treće sezone, potraga za bogom vraća Jessea na mjesto njegova odrastanja gdje se protagonist susreće sa starim mukama.

Prebacivanje iz urbanog New Orleansa u ruralno okruženje plantaže u Louisiani moglo bi rezultirati jednim interesantnim zaokretom čitave priče. Naime, čini se da će Jesseova prošlost biti jedan od lajtmotiva sezone, a o razračunavanju s njegovom prošlošću ovisit će budućnost svijeta, koji je suočen s kompleksnim zlim silama i antagonistima. Teaser je tako okupio gotovo sve likove na jednom mjestu, kako bi suptilno ukazao na neminovnu isprepletenost pojedinih priča i ciljeva. Izgleda kako bi treća sezona mogla zahvatiti jako širok spektar odnosa i komplikacija za protagonista i njegovu ekipu. Do izlaska novih epizoda nema još mnogo vremena: dobro se pripremite i čvrsto držite, jer Preacher stiže 24. lipnja.

>> 5 serija na koje je Twin Peaks imao presudan utjecaj

Komentiraj

Komentara