Preacher: Otkriven datum premijere i prve fotografije treće sezone (FOTO)

Iščekivanje fanova polako se bliži kraju: treća sezona Preachera stiže za nešto manje od tri mjeseca. Proces snimanja i produkcije treće sezone traje već neko vrijeme, ali je AMC svo ovo vrijeme pažljivo čuvao detalje i konkretnije informacije o novim epizodama serije. Prošlosezonska završnica ostavila je za sobom mnoga pitanja, mnoge nedoumice i intrigantne pretpostavke o razvoju priče. Također je i najavila blago skretanje narativne putanje protagonista. Tome u prilog ide i službeni sinopsis serije koji je AMC objavio kao pratnju objavi datuma premijere i kao dodatak fotografijama koje daju uvid u treću sezonu.

>> Tjedni pregled kratkih vijesti: Meryl Streep, Igra prijestolja, Arrow, Deadpool, obnove i nove serije…

Ruth Negga – Tulip

U trećoj sezoni, potraga za Bogom vraća Jessea Custera natrag na ono mjesto koje je izbjegavao čitavog svog života: vlastiti dom. Jesse, Tulip i Cassidy vraćaju se u Angelville, plantažu u Louisiani gdje je Jesse odrastao, i susreću se sa starim mukama i smrtonosnim dužnostima. Uz pomoć svojih prijatelja – i nekoliko neprijatelja – Jesse će morati pobjeći od svoje prošlosti… jer budućnost svijeta ovisi o tome.

Sinopsis jasno ukazuje na produbljivanje Jesseove prošlosti, što će izgleda biti jedan od lajtmotiva treće sezone. Fotografije koje je AMC objavo, u tom pogledu ne otkrivaju mnogo. Izdvaja se jedino fotografija koja prikazuje Ruth Neggu kao Tulip, fotografija koja sugerira da bi upravo ona mogla zaviriti u onostrani život ili, pak, krenuti samostalnim putem zbog zasad teško predvidljivih razloga. Ili, na koncu, sanjalačka fotka može predstavljati samo jedan manji dio njihove avanture u Angelvilleu.

Akcija

Druga fotka prikazuje Pipa Torrensa, odnosno Herr Starra i ostale grailovce u opakoj akciji. Na to smo se već naviknuli u prijašnjim sezonama te je stoga iz fotografije teško iščitati relevantnija značenja po pitanju toka i  sadržaja radnje nadolazećih epizoda. Isto vrijedi i za posljednju fotku u kojoj vidimo Dominica Coopera kao Jessea Custera. Od fotografija koje nude prvi pogled u novu sezonu se, naravno, ne očekuje da otkriju sočnije detalje. Za to ćemo morati pričekati još malo, barem do prvog teasera koji će nas djelomice ubaciti u novog Preachera, čija treća sezona stiže zajedno s ljetom: službeni datum premijere je 24. lipanj.

>> Fear the Walking Dead 4: Napokon stiže dugo očekivani crossover!

Dominic Cooper

Komentiraj

Komentara