Premijere dokumentarnih serija u siječnju na Viasat History

Za početak nove 2019. godine Viasat History pripremio vam je nekoliko premijera i dokumentarnih serija. U nedjelju, 6. siječnja možete istražiti nevjerojatnu kulturu američkog sjeverozapada u dokumentarcu  Gospodari pacifičke obale. 7. siječnja Viasat History vodi vas u antički Rim, a od nedjelje 13. siječnja očekuju vas najuzbudljivije i najzanimljivije istraživačke serije – od Drugog svjetskog rata do hladnog rata.

>> Vukovi Berlina: Nova miniserija kreće na kanalu Epic Drama

Gospodari pacifičke obale/ Masters of the Pacific Coast

Premijera u nedjelju 6. siječnja u 20h

Istražujući nevjerojatnu i otpornu kulturu američkog sjeverozapada, arheolog dr. Jago Cooper u dvodijelnom nam dokumentarcu otkriva jednu od najzanimljivijih priča u ljudskoj povijesti. Protežući se na dvije tisuće i dvjesto kilometara vjetrovite i stjenovite obale onoga što danas nazivamo Aljaškom prevlakom, Britanska Kolumbija i država Washington već više od deset tisuća godina dom su stotinama različitih i složenih zajednica čija je kultura najduža trajna kultura u Americi i čiji su nastanak i jedinstvenost redefinirali razvoj ljudskih društava.

Rim: Moćno carstvo

Od ponedjeljka 7. siječnja u 22h

Tijekom siječnja vodimo vas na put u antički Rim. Kroz različite ćemo serije promatrati Rimsko Carstvo iz raznih kutova kako bismo bolje razumjeli kako se tada živjelo.

Tajni svjetovi

S početkom u nedjelju 13. siječnja u 11h

Pripremite se za ugodna nedjeljna popodneva uz najuzbudljivije i najzanimljivije istraživačke serije koje prikazujemo na Viasat Historyju. Istražite mračne i mutne dijelove prošlosti uz neriješene zločine: od Drugog svjetskog rata do hladnog rata, u kraljevskim krugovima i u tajnim društvima, zapanjit će vas koje su pojedinosti ostale neotkrivene.

>> Nova godina na Pickboxu: Iskupljenje u Shawshanku, Ime ruže…

Komentiraj

Komentara