Princ iz Bel Aira: Specijal za 30. obljetnicu na HBO Max

Humoristična serijja Princ iz Bel-Aira ili Fresh Prince, na malim ekranima zabavljala nas je devedesetih godina prošlog stoljeća u šest sezona i sveukupno 148 epizoda. Barem na neki način, princ je utjecao na naše mlade umove i način na koji percipiramo prave šarmere.

>> 10 šarmerskih lekcija Princa iz Bel-Aira

Serija se vrti oko inteligentnog tinejdžera Willa (Will Smith) koji iz zapadne Philadelphije dolazi živjeti kod svoje tete i njezine obitelji, u  prestižni kvart Bel Air. Uz Willa, tu su i njegovi bratići i sestrične Carlton, Ashley i Hilary.

 

30. OBLJETNICA PRINCA IZ BEL AIRA

Ususret 30. godišnjici serije, HBO MAX pripremio je ponovno okupljanje legendarne glumačke ekipe. Bit će to neskriptirani specijal koji će se osvnuti na seriju i njezin kulturni utjecaj koji je imala otkad je krenula na televiziji.

Specijal će se početi snimati 10. rujna, a premijerno će se prikazati 26. studenoga, na 30. godišnjicu serije koja je krenula 1990. godine.

Popularna glumačka ekipa koju ćemo ponovno gledati uključuje Tatyanu Ali (Ashley Banks), Karyn Parsons (Hilary Banks), Josepha Marcella (Geoffrey Butler), Daphne Maxwell Reid (Vivian Banks) i Alfonsa Ribeira (Carlton Banks), kao i, naravno, zvijezdu Willa Smitha. iz njih, pojavit će se i DJ Jazzy Jeff kojeg znamo kao Willovog prijatelja Jazza. Glumac James Avery, koji je tumačio ulogu ujaka Phila, umro je 2014. godine.

Princ iz Bel Aira specijal za 30. obljetnicu prikazat će se na HBO Max 26. studenoga.

Komentiraj

Komentara