Priprema se seksi drama o seks-shopu

ITV će nas vratiti u 1980-e i lanac trgovina Ann Summers, kultnog mjesta za kupovinu seks-igračaka i seksi rublja. Uprava Ann Summers u tom je desetljeću uvela Party Plan, organiziranje druženja isključivo za žene, obično po domovima zainteresiranih, na kojima su se predstavljali najnoviji dometi i kreacije iz sfere seks industrije.

>> Doktori za seks: Nova seksi uloga i trudnoća (!!)

Serija Brief Encounters, čije snimanje počinje u veljači, fokusira se na četiri junakinje koje počnu prodavati seksi rublje i izazov šok i oduševljenje svojih bližnjih. Steph je udana majka malog sina, većinu vremena nevidljiva svojoj okolini, koja u Ann Summers otkrije iskru što će potpaliti njezine ambicije. U svijet pomagala za seks uvest će je na dječjem igralištu Nita, majka četvero djece, s mužem kojeg obožava, no koji je sklon povremeno zalutati na krivu stranu zakona.

>> 7 lekcija koje smo naučili od fatalnih žena iz serija

ann-summers-logo

Preostali dio vodećeg četverolista čine 50-godišnja Pauline, dama vesele vanjštine i velike unutarnje tuge jer se suprug češće posvećuje svom poslu nego njoj, iako je neosporno voli, te mlada Dawn, koja je nakon majčine smrti postala zatočenica u vlastitom domu gdje se brine za oca i tri brata. Kad otkrije koliko joj novca može donijeti Ann Summers, dobit će i želju vinuti se iz gnijezda.

Komentiraj

Komentara