Pripreme za Emmy: 8 nominiranih serija koje možete gledati na Pickboxu

Najvažnija televizijska nagrada Emmy, serijski pandan Oscarima, i ove godine je iznenadila svojim nominacijama. Svečana dodjela je 18. rujna u Los Angelesu, a kako su tek sada izašle nominacije, još uvijek nam valja predviđati koje serije i glumci će biti laureati. Nominacije su predstavili Anthony Anderson iz serije Pomalo crno i Lauren Graham poznatija kao Lorelai iz Gilmoreica.

Pickbox se može pohvaliti da i ove godine za svoj repertoar izabrao serije koje obožava i publika i kritika, a evo koje od njih su u utrci za Emmyja:

Transparentno koje već iza sebe ima 5 Emmyja i Pomalo crno (Black-ish) koja na Pickbox dolazi 15.8., u utrci su za najbolju komediju godine.

Jeffrey Tambor iz Transparentnog i Tracee Ellis Ross iz Pomalo Crno natječu za nagradu najboljeg glumca ili glumicu u kategoriji komedije.

Ako ste ove godine pratili seriju Preljub (The Affar) i poznat vam je lik i djelo Maure Tierney koja glumi prevarenu suprugu Helen Solloway, sigurno će vam biti drago da je i ona u utrci za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji.

Iz Transparentnog su još nominirani Gaby Hoffmann, Bradley Whitford i Melora Hardin, a iz Farga bi slavljenici mogli biti Kirsten Dunst, Bokeem Woodbine i Jean Smart.

Galavant, originalni mjuzikl čija se radnja događa u srednjem vijeku i parodija je na viteštvo, nominirana je u kategoriji izvanredne glazbe i stihova.

Gusarska avantura Crna jedra (Black Sails) nominirana je u kategoriji vizualnih i zvučnih efekata, dok su Vikinzi osvojili jednake dvije niminacije i plus jednu za izvanrednu šminku. Doktori za seks (Masters of Sex) koje imate priliku gledati na Pickboxu do kraja srpnja, nominiran je za izvrsnu produkciju i s obzirom da se radnja serije događa u pedesetima prošlog stoljeća, za odlične frizure.

Skoknite na Pickbox i odmah gledajte ove odlične serije!

Komentiraj

Komentara