Viasat History

Privatni životi članova kraljevske obitelji

Od nedjelje, 7. siječnja u 21h, pratite početak prve sezone intrigantne serije Privatni život kraljevske obitelji koja kreće na kanalu Viasat History. Njihovi legendarni likovi, prikazani na čuvenim portretima i slikama proslavljenih umjetnika, dio su strukture nacionalne kulture.

U pažljivo namještenim pozama, kraljevi i kraljice iz naše povijesti i danas svisoka gledaju na nas, predstavljajući  simbole moći proteklog doba.

Mlada kraljica Victoria

No i oni su bili samo ljudska bića s istim slabostima, lošim navikama, željama i potrebama poput svih nas. Upravo to ih i čini zanimljivima: ne datumi, diplomacija, politika, zakoni i sporazumi, već ljubavnici i ljubavnice, karakterne osobine, i ukratko, ono od čega im se sastojao svakodnevni život.

Kraljica Victoria

>> Vrući siječanj na Pickboxu uz 5 ekskluzivnih premijera

Karlo II. izgledao je lijepo pozirajući za portret, no što se sve događalo ispod raskošnog ruha i perika? Zašto je Luj XIV., koji se navodno okupao triput u životu, u Versaillesu izgradio tursku kupelj za osobnu uporabu? Tko to može bolje znati i prenijeti od Tracy Borman, glavne kustosice kraljevskih palača i žene koja nas je vodila kroz seriju Privatni život Tudora?

Louis XlV

Privatni život kraljevske obitelji pratite od nedjelje, 7. siječnja u 21 h na kanalu Viasat History!

Komentiraj

Komentara