© CW

Producentica Arrowa: “Izgubit ćemo neke ljude”

Peta sezona Arrowa sa svojom drugom polovicom na male ekrane vraća se sutra, što znači da je prošlo 5 godina otkad se Oliver Queen (Stephen Amell) vratio iz svoje smrti u Star City. Vratili smo se u neke dijelove prve sezone, a kroz Oliverove flashbackove i u pilot epizodu. Sve je to moralo donijeti drame sa sobom, a peta sezona uspjela je seriju vratiti na prijestolje odličnih serija.

Ispostavilo se kako je peta sezona jedna od najnepredvidljivijih i najopasnijih sezona serije. No čini se kako bi upravo to moglo dovesti do gubitka nekih od naših najdražih likova. Producentica serije Wendy Mericle u razgovoru za Entertainment Weekly, rekla je kako ćemo u posljednoj sezoni gledati Prometheusa kako pokušava srušiti Oliverovu ostavštinu – zauvijek:

 “Chase je pokušao dokazati svijetu i Oliveru da on nije heroj, nego ubojica, i napravit će jednu posljednju, veliku, situaciju na kraju. Možda izgubimo neke ljude.”

Peta sezona Arrowa nastavlja sutra, u srijedu 26.4.

>> Hoće li Barbara u novoj sezoni Gothama postati Harley Quinn?

Peta sezona Arrowa ne donosi samo ovo iznenađenje. Vidjet ćemo i povratak nekih od najvažnijih likova, uključujući Black Siren (Katie Cassidy), Nyssu al Ghul (Katrina Law) i Sladea Wilsona (Manu Bennett). Sve vodi prema tome da Oliver potraži pomoć ova 3 lika u borbi protiv Prometheusa.

Arrow se vraća u srijedu, 26.4., e epizodom “Dangerous Liaisons”.

Komentiraj

Komentara