Prosinac na Viasat Explore: Dokumentarne serije za one avanturističkog duha

Kanal Viasat Explore vas tijekom prosinca odvodi u pravu pustolovinu! Donosimo vam pregled dokumentarnih serija koje će se tijekom prosinca prikazivati na Viasat Explore.

Pustolovna drame Klondike doživjet će svoju premijeru na kanalu Viasat Explore i ispričati vam istinite priče onih koji su se u želji za bogatstvom borili za opstanak u brutalnim i teškim uvjetima područja Yukon u Kanadi. Pustolovi Bill Haskell i Byron Epstein tijekom Zlatne groznice u Klondikeu putuju na sjeverozapad. Putem se moraju boriti s teškim uvjetima, nepredvidljivim vremenom te očajnim i opasnim ljudima. Premijera će biti na sam Božić, 25. prosinca u 20.00 h.

Klondike

PONEDJELJKOM 

Ponedjeljak rezervirajte za ciklus Noć u šumi sa serijama Kraljevi drva, Kraljevi rezbarenja i Ludi za brvnarama. Svakog ponedjeljka navečer, s početkom u ponedjeljak 2. prosinca u 21h.

Kraljevi rezbarenja

Zračni prijevoz robe industrija je vrijedna 6 trilijuna dolara a emisija Megatereti uvest će vas u svijet prijevoza vrlo neobičnih tereta. Serija se nastavlja od subote 7. prosinca u 17h.  Svakog petka navečer, s početkom u petak 6. prosinca u 20.15h  tražimo žad kroz emisiju Potraga za žadom. 

Megatereti

>> Životinje u ratu, Hitlerova jurska čudovišta i druge serije na Viasat History

BOŽIĆ NA VIASAT EXPLORE

Cijelog dana, od utorka 24. prosinca do petka 27. prosinca

Jolly Aussie Christmas

 Za Božić vas vodimo u Australiju s omiljenim serijama Australski lovci na jastogeAustralski lovci na zlato i Australski odred za spašavanje.

>> Lovci na crnu rupu, Tajni život Sunca, Sibirska odiseja i druge serije o svijetu i svemiru

Komentiraj

Komentara