Psych 2: Povratak Shawna i Gusa u Santa Barbaru (TRAILER)

Nakon svog predstavljanja u obliku vraćanja prava na tv serije The Office i Parks and Recreation, odnosno njihovog skidanja s drugih streaming platforma, nova platforma u industriji – Peacock – je predstavila i najavila nekoliko original filmova i tv serija. Među njima se našla tv adaptacija poznate knjige Vrli novi svijet, ali i nastavak filma Psych: The Movie pod nazivom Psych 2: Lassie Come Home.

Povratak u Santa Barbaru

Prva filmska adaptacija pokazala nam je priču glavnih likova iz serije, 3 godine nakon što su se preselili u San Francisco. Prema internetskoj stranici IMDB, u nastavku Psych 2: Lessie Come Home gledat ćemo poznate likove Shawna i Gusa kako se vraćaju u Santa Barbaru da pomognu bivšem kapetanu u rješavanju slučaja. Navodno neće biti dobrodošli doma, a slučaj će biti naizgled paranormalan.

Frikovi, Klub otpisanih i Stažist

Frikove će kao i u seriji i prvom nastavku glumiti James Roday i Dulé Hill; dok će jednako tako svoje uloge reprizirati i Timothy Omundson, Maggie Lawson, Kirsten Nelson i Corbin Bernsen. Uz njih će se u novom nastavku premijerno pojaviti Joel McHale (Klub otpisanih) te Sarah Chalke (Stažist, Kako sam upoznao vašu majku).

Nova konkurencija u streaming poslovanju

Kako to inače ide na tržištu, s vremenom se stvara sve više i više sličnih proizvoda/usluga koje žele doći do vlastite baze korisnika. Tako se već sad mnogobrojnim platformama pridružio Peacock. Ova nova on demand platforma stvorena je od strane američkog medijskog konglomerata NBCUniversala u suradnji s teleoperaterom Comcast, a moći će ga koristiti i korisnici Skyja.

Iako je pandemija odgodila i promijenila planove u Peacocku, poznato je da će ono krenuti s prikazivanjem 15. srpnja. Na samo otvaranje platforme moći ćemo gledati tv adaptaciju poznatog distopijskog romana Vrli novi svijet te nastavak filma Psych, napravljenog na temelju popularne tv serije Frikovi.

Psych 2: Lessie Come Home bit će dostupan na platformi Peacock od 15. srpnja. U međuvremenu pogledajte trailer u nastavku.

Ivana Krmpotić

Komentiraj

Komentara