Punisher: Napokon objavljen službeni trailer druge sezone (VIDEO)

Čekanje se bliži kraju. Fanovi Marvelove serije Punisher mogu biti zadovoljni. Nakon prve sezone, koja je izašla krajem 2017. godine, stigao je napokon red i na drugu sezonu. Netflix je nedavno objavio kraći teaser, kojim je objavio i potvrdio datum izlaska novih epizoda. Sada je stiglo vrijeme i za službeni, cjeloviti trailer.

>> Nova sci-fi serija Ridleyja Scotta: Travis Fimmel u glavnoj ulozi

U drugoj se sezoni vraćaju Frank Castle (Jon Bernthal) i Billy Russo (Ben Barnes). Pratit ćemo, dakle, nastavak njihovog zamršenog odnosa. Upravo je njihovim ‘kontaktom’ i završena prošla, prva sezona ove serije koja je, netom nakon svog izlaska, postala jedan od kvalitetnijih i popularnijih Marvelovih naslova.

Marvelov serijski univerzum nije u najboljim danima. Nedavno su otkazane mnoge popularne serije, među kojima se ističe Luke Cage. Tu je i Daredevil. No, drukčija sudbina očekuje Punishera. Barem za sada, njegov nastavak nije upitan. Ukoliko druga sezona zadovolji uvjete i kriterije Netflixa, možemo očekivati i treću. Na to bi ipak, s obzirom na recentna zbivanja, trebalo gledati s distance. Fokus je usmjeren prema novoj sezoni, koja izlazi 18. siječnja.

>> Duga noć: U pripremi nova serija o svijetu Igre prijestolja, potvrđena glumačka postava

Komentiraj

Komentara