Punisheru bi se mogao priključiti još jedan Marvelov super-heroj

Svježe vijesti o Netflixovom iščekivanom serijalu The Punisher. Punisheru, kojeg glumi američki glumac Jonathan Edward “Jon” Bernthal, mogao bi se priključiti još jedan Marvelov super-heroj! Zasad ostaje tajna tko će to biti. Bernthal se prvi put pojavio prošle godine u drugoj sezoni Daredevila.

Na neki je način druga sezona Daredevila bio pilot za Frankovu solo seriju. Casting je bio pun pogodak i može se reći kako je Bernthal ispunio očekivanja fanova, zbog čega se njegova solo serija iz Netlifxove radionice željno iščekuje.

>> The Defenders: Koliko su super-heroji ispunili naša očekivanja?

Daredevil/Netflix

Naime, tijekom Marvelove prezentacije na Asia Pop Comic-Conu, Marvelov potpredsjednik C.B. Cebulski rekao je kako bi se još jedan Marvelov super-junak mogao pojaviti u Punisheru, no Cebulski nije otkrio o kome se radi, piše MCU Exchange.

>> Jessica Jones 2: detalji o novoj sezoni

Završetak Defendersa mogao bi dati neke moguće odgovore oko toga tko bi to mogao biti. Daredevil je “mrtav”, što ostavlja prostora za to djelovanje Dannyja Randa. Također, još je jedna zanimljiva  mogućnost je Marc Spector, odnosno Moon Knight. Znamo kako će The Punisher inkorporirati vojne elemente u cijelu priču, pa je moguće pretpostaviti i da će još jedan vojni lik biti uključen. To bi mogao biti upravo Marc Spector, sugerirao je C. B. Cebulski. Što mislite, koji bi se super-junak mogao pojaviti u novoj seriji The Punisher?

Premijeru prve sezone Netflixove serije The Punisher očekujemo kasnije ove godine, a službeni datum premijere još uvijek nije poznat (čekamo službene objave datuma premijere i za Daredevila, Jessicu Jones, Lukea Cagea i Iron Fista).

Komentiraj

Komentara