Rat zračnih asova: Nova emisija na Viasat History

Od nedjelje, 28. siječnja u 20 h na kanalu Viasat History počinje prva sezona zanimljive emisije Rat zračnih asova. Radnja započinje u kolovozu 1914. godine. Jedan mjesec poslije početka Prvog svjetskog rata Pariz su bombardirali neprijateljski zrakoplovi. Bio je to događaj bez presedana koji su Parižani promatrali poput nekog sasvim novog spektakla. Je li zrakoplov postao ratno oružje?

>> Najbolje od serijske 2017. godine

Početkom 20. stoljeća zrakoplovstvo je bilo tek u začetku, no Veliki rat ubrzao mu je razvoj. Nove zvijezde zrakoplovstva postat će ratni junaci, poznati kao ”asovi”. Kroz sudbine petorice izuzetnih pilota iz Francuske, Njemačke i Britanskog carstva, ova nam serija otkriva priču o najvećim letačkim asovima Prvog svjetskog rata.

Richthofen, bog; Guynemer, zvijezda; Fonck, as svih asova; Udet, izazivač i Mannock, vođa eskadrile.

Asevi – Kako su ti mladići iznenada postali poznati diljem svijeta?

Temeljene na pričama protagonista, ove dvije epizode služit će se nevjerojatnim 3D rekonstrukcijama i dramatiziranim prikazima da bismo razumjeli kako su ti piloti postali međunarodne zvijezde.

Usto, iskusit ćemo intenzitet najslavnijih zračnih bitaka od 1914. do 1918. godine, među kojima su strašna Bitku za Verdun i Bitka na Sommei.

>> Nove serije u Pickbox videoteci

Zanimljivu novu emisiju Rat zračnih aseva gledajte na kanalu Viasat History od nedjelje!

Komentiraj

Komentara