Ratovi zvijezda: Potvrđen novi redatelj!

Na online proslavi Dana Ratova zvijezda na društvenim je mrežama potvrđeno da će redatelj i scenarist novih Ratova zvijezda biti sve poznatiji Taika Waititi. Informaciju su potvrdili i na profilu franšize kao i na profilu samog Taike.

Brza prilagodba

Iako ga možda na prvu ne bi povezali s ovakvim žanrom, računajući samo na njegovo Oskarovsko djelo Jojo Rabbit, važno je napomenuti da je Taika Waititi režirao jednu (finalnu) epizodu prve sezone uspješne serije The Mandalorian, te je i bio redatelj superhero filma Thor: Ragnarok. Tako da mu se neće biti teško prilagoditi ovakvom tipu SF-a.

Snažan dvojac

Uz Taiku Waititija, scenarij će pisati Krysty Wilson-Cairns. Radi se o škotskoj spisateljici koja je bila nominirana za Oscara u kategoriji najboljeg originalnog scenarija za film 1917, a radila je i na tv seriji Penny Dreadful.

Uz navedeni poklon obožavateljima, iz produkcije su objavili i da će Leslye Headland (Russian Doll) biti showrunnerica nove spinoff serije za Disney+ (što će činiti četvrtu po redu spinoff seriju iz priče Ratova zvijezda). Ponovimo, već je prethodno potvrđeno snimanje serije o Obi-Wan Kenobiju i Cassianu Andoru.

Ivana Krmpotić

>> 5 filmova koje ste voljeli kao djeca i voljet ćete kao odrasli

Komentiraj

Komentara