Restoran (2017) – Epic Drama donosi novu povijesnu seriju

Na novom kanalu Epic Drama tijekom svake nedjelje premijerno će se prikazivati povijesna dramska serija – Restoran (2017). Podsjetimo, novi nakal Epic Drama Epic Drama oživljava inspirativne i emotivne priče putem junačkih prikaza strasti i izdaje, ljubavi i gubitka. Budući da su gotovo sve serije koje se prikazuju u udarnim terminima nastale u posljednje tri godine,  publika može uživati u najboljim i najnovijim povijesnim dramama 24 sata na dan.

>> Viasat World predstavlja novi kanal: Epic Drama

ŠTO NAM DONOSI RESTORAN

Ponedjeljak, 7. svibnja 1945. Drugi svjetski rat napokon je završio i na pomolu je nova, svjetlija budućnost. Usred slavlja u Stockholmu, dvoje neznanaca se poljube i odmah nakon toga se razdvajaju. Nina, djevojka iz visokog društva, i Calle, pomoćnik u kuhinji, ni ne slute da će zbog njihova kratkog susreta mnogi snositi burne posljedice.

Obitelji Löwander kraj rata donio je golemo olakšanje. Oni su vlasnici luksuznog restorana Djurgårdskällaren u centru Stockholma. Tijekom rata najstariji sin Gustaf uspijevao je restoran držati otvorenim pomalo upitnim sredstvima, a sada ga namjerava voditi na isti način kako su ga oduvijek i vodili.

>> Super filmovi u siječnju na TV 1000

Odluka o budućnosti restorana razvija se u pravi obiteljski sukob, no odluke zapravo donosi Helga, majka, koja uz pomoć glavnog šefa Backea nadgleda obiteljski posao. Sada mora obitelj držati na okupu i osigurati opstanak restorana u novom dobu.

>> Vrući siječanj na Pickboxu uz 5 ekskluzivnih premijera

Zanimljiv serijal Restoran (2017) gledajte svake nedjelje, od 14. siječnja u 21 h, na kanalu Epic Drama.

Komentiraj

Komentara