Restoran – Premijera druge sezone na kanalu Epic Drama

Premijera u nedjelju 3. veljače u 14.30h

Premijera nove zanimljive serije Restoran očekuje nas u nedjelju 3. veljače na kanalu Epic Drama. Druga sezona imat će 10 epizoda, a radnja počinje 1955. godine.  Ljubav cvjeta, pokreću se riskantni planovi i na vidjelo izlaze mračne tajne.

Obitelj Löwander vodi luksuzan restoran ‘Djurgårdskällaren’, koji je već desetljećima prvorazredan objekt u Stockholmu. Helga je obiteljski matrijarh i pokušava upravljati životima svojih sinova Gustafa i Petera, zajedno s kćeri Ninom.

>> Gospođa Wilson: Nova serija premijerno na kanalu Epic Drama

Ninin se brak raspao, što ju je potaknulo da svu svoju energiju uloži u novi jazz klub kao i da popravi odnose s kćeri. Nina i dalje jako voli Callea, a njegove kulinarske vještine donose mu promaknuće. Čini se da ih druge stvari koje im se događaju u životu sprečavaju da ostvare svoju nerealiziranu ljubav.

Unatoč tomu što više ne radi u restoranu, Peter sve više mrzi svog brata Gustafa. Usto, konobarica Maggan bori se za veću zastupljenost žena u sindikatu, što određuje kontekst za promjene u Švedskoj koja je sve manje pod utjecajem klasnih promjena, a sve više postaje socijalna država kakvu poznajemo danas.

Redatelj: Ulf Kvensler, Malin Nevander, Johan Rosenlin

Glumci: Suzanne Reuter, Mattias Nordkvist, Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson

>> 5 zanimljivosti koje (vjerojatno) niste znali o Agathi Christie

Komentiraj

Komentara