Resurrection & The Whispers – dvije nove fantasy serije na Pickbox NOW

Fantasy, mistika i znanstvena fantastika idealni su kao ljetno štivo, u obliku izvrsnih serija koje su ovog srpnja na Pickbox NOW. Radi se o dvije nove serije – fantasy seriji Uskrsnuće (Resurrection) koju je, među ostalima, producirao Brad Pitt te znanstveno fantastičnoj dramskoj seriji Šapat (The Whispers) producenta Stevena Spielberga.

>> Riviera: 5 razloga zašto gledati ovu zaraznu seriju

RESURRECTION

MISTERIOZAN POVRATAK

Uzbudljiva i misteriozna američka serija Uskrsnuće (Resurrection) znanstveno je fantastična serija o mrtvim ljudima koji se vraćaju u život. Temelji se na romanu „The Returned“, pisca Jasona Motta.

Serija prati stanovnike Arcadije, Missouri, čiji se životi promijene kad se njihovi najmiliji vrate iz mrtvih, a da nisu nimalo ostarili. Među povratnicima je Jacob Langston (Landon Gimenez), osmogodišnji dječak koji se utopio 1982.

Rescurrection gledaj na Pickbox NOW

Jacobov iznenadni povratak motivira njegova ujaka, šerifa Freda Langstona (Matt Craven) i njegovu kćer dr. Maggie (Devin Kelley), da otkriju više o ovom misteriju. Naime, šerifova supruga i Maggiena majka utopila se dok je navodno pokušavala spasiti dječaka. Caleb Richards (Sam Hazeldine), otac Maggiene najbolje prijateljice Elaine Richards (Samaire Armstrong), drugi je čovjek koji se vraća, i upozorava da ih ima još mnogo koji se vraćaju.

>> Sve epizode serije Resurrection gledaj odmah na Picbox NOW

THE WHISPERS

IMAGINARNI PRIJATELJ IZ NOĆNE MORE

Druga znanstvenofantastična poslastica na Pickbox NOW je američka serija The Whispers (Šapat) producenta Stevena Spielberga. Serija se temelji na kratkoj SF priči „Zero Hour“, pisca Raya Bradburyja.

The Whispers producenta Stevena Spielberga

Radnja se vrti oko djece kojoj se događa niz nesreća,  a povezuje ih to da komuniciraju s istim nevidljivim i naizgled imaginarnim prijateljem po imenu Drill. Naime, djeca potajno igraju Drillove igre u zamjenu za nagrade koje im obećava. Claire Bennigan (Lily Rabe), specijalna agentica FBI-a i dječja specijalistica, istražuje i pronalazi veze ne samo između različitih slučajeva djece, uključujući i vlastitog sina, nego i vezu s nestankom svoga muža (Milo Ventimiglia).

>> Obje fantasy serije gledaj odmah na Pickbox NOW!

Komentiraj

Komentara