Revival Murphy Brown: Potvrđen povratak članova originalne postave

Revivalu pop-kulture devedesetih nema kraja – još jedna od serija koje su obilježile posljednje desetljeće prošloga stoljeća uskoro se, u novom izdanju, vraća na male ekrane. CBS je početkom ove godine, na iznenađenje mnogih, najavio povratak Murphy Brown, američkog sitcoma o istoimenoj voditeljici i istraživačkoj novinarki. Iako bi sam povratak popularne serije bio dovoljan razlog za veselje nostalgičara, CBS je pomno razradio oživljavanje ove serije i pripremio čitav paket iznenađenja i novosti. Kao prvo, a vjerojatno i najvažnije, ističe se povratak gotovo cijele originalne glumačke postave. Drugi se važan moment odnosi na sastav ekipe koja će se pozabaviti pisanjem scenarija i produkcijom serije.

>> Tvorac Breaking Bada: Moguć je povratak Jesseja Pinkmana

CBS najavio 13 epizoda nove Murphy Brown

Za sada je potvrđeno sudjelovanje Faith Ford, koja će reprizirati ulogu Corky Sherwood, dok će Grant Shaud ponovno ući u ulogu Milesa Silverberga. Revival serije ne bi bio moguć bez sudjelovanja Joea Regalbuta, koji će ponovno utjeloviti nesigurnog reportera Franka Fontanu. Tako će gotovo čitava ekipa fiktivnog TV magazina FYI  ponovno oživjeti u novom, osvježenom izdanju. S obzirom da su  Robert Pastorelli i Pat Corley preminuli 2004., odnosno 2006. godine, ukoliko bi se vratio još i Charles Kimbrough, Murphy Brown bi se tako vratila s kompletnom originalnom glumačkom postavom. Naravno, povratak glumice koja igra naslovnu istraživačku novinarku je neupitan.

Candice Bergen kao Murphy Brown

Dvadeset godina nakon završetka serije, Candice Bergen će ponovno preuzeti vodstvo FYI-ja i reprizirati ulogu kojom je stekla iznimnu popularnost i osigurala istaknuto mjesto u povijesti televizije. Osim ponovnog igranja Murphy Brown, Bergen će također preuzeti i poziciju izvršne producentice, i to rame uz rame s kreatoricom serije – Diane English, koja će se, osim produkciji, posvetiti i pisanju scenarija. Upravo je ova postava glumica i glumaca, na čelu s Diane English, zaslužna za brojne nagrade koje je Murphy Brown osvajala, između kojih se ističu 18 Emmyja i 3 Zlatna globusa. O vremenskom okviru izlaska revivala nema konkretnih detalja. Poznato je da će nova Murphy Brown  imati 13 epizoda i da je serija uklopljena u CBS-ov program za 2018./2019. godinu, te je stoga vjerojatno da će serija svjetlo dana ugledati krajem ove, ili početkom iduće godine.

>> Novosti iz Disneyja: Vraćaju se Muppetsi

Komentiraj

Komentara