Rick & Morty: Kreator Dan Harmon brani Game of Thrones

Dan Harmon, jedan od kreatora popularne animirane serije Rick & Morty, odgovorio je na kritičarima koji su pretpostavili da su kreatori serije unutar posljednje epizode Ricka & Mortyja bezobrazno komentirali Igru prijestolja (Game of Thrones). Trenutno gledamo treću sezonu popularnog crtića, a prošle se nedjelje na kanalu Adult Swim emitirala šesta epizoda po imenu Rest and Ricklaxation.

>> Rick And Morty: 5 razloga zašto morate gledati ovaj međugalaktički duo

Nakon emitirane epizode, emitiran je kratki promo koji ismijava kvalitetu pisanja i scenarija Igre prijestolja (Game of Thrones). Kao što vam je vjerojatno dobro poznato, HBO-ova uspješnica Igra prijestolja (Game of Thrones) upravo je završila s emitiranjem sedme sezone kao serija koja je potukla sve rekorde gledanosti i  jedna je od najgledanijih serija na svijetu. 

Iako je Dan Harmon poznat po tome da nema dlake na jeziku, na svom je instagram profilu postavio sliku u kojoj objašnjava kako ismijavanje Igre prijestolja (Game of Thrones) ipak nije bila njegova ideja. U postu također piše kako je to video koji pripada kanalu koji ga je emitirao, Adult Swimu, te se on s njim ne slaže. Njegov duhoviti post pročitajte u nastavku:

A post shared by Dan Harmon (@danharmon) on

>> Dan Harmon i Dwayne Johnson rade serije za YouTube Red

Rick & Morty popularnost su stekli kod publike i kod kritike zbog bizarnih likova i zanimljivih filozofskih referenci, a kreatori serije Justin Roiland i Dan Harmon stvorili su jedan poseban znanstveno fantastčni svijet inter-dimenzionalnog putovanja.

Iduća, sedma epizoda treće sezone Ricka & Mortyja u SAD-u će se emitirati u nedjelju, 3. srpnja, na kanalu Adult Swim.

Komentiraj

Komentara