Ridley Scott ima hrpu projekata za CBS, komediju s Van Dammeom

Ridley Scott i njegova produkcijska kuća Scott Free dogovorili su novu obilatu suradnju sa CBS-om. Scott Free već producira za CBS njihov hit Dobra žena, a stoji i iza nadolazeće i obećavajuće ljetne drame BrainDead. Sad su u pitanju dvije drame i jedna komedija:

Rubber Guns je komedija o policijskoj četvorki iz Miamija, mentalno nestabilnim likovima koji riješe ubojstvo svog psihoterapeuta, a nakon toga počnu preuzimati slučajeve kojim se ostali kolege ne žele baviti.
Sensory je drama temeljena na životnim iskustvima dr. Joela Salinasa: glavni je junak Daniel Polanco, student 4. godine medicine kojem dijagnosticiraju “zrcalnu dodirnu sinesteziju”, tj. stanje u kojem može dodirom zrcaliti fizičke i emotivne pojave u drugih ljudi. Daniel ne može odlučiti je li mu to stanje bonus ili problem.
Trećoj se drami još traži naslov, a temelji se na karijeri bivše pomoćnice državnog tužitelja Sunny Hostin: glavna junakinja mora priznati kriminalnu prošlost svoje obitelji kad postane savezna tužiteljica.

Posljednji projekt Scott Freeja koji danas spominjemo zasad nema veze sa CBS-om, ali ne sumnjamo da će ga se i oni htjeti dočepati. Radi se o humorističnoj seriji Jean Claude Van Johnson, koje po svemu izgleda kao Van Dammeova autoparodija. Seriju piše Dave Callaham (Plaćenici), a Jean-Claude igra Jean-Claudea Van Dammea, svjetsku filmsku zvijezdu i majstora borilačkih vještina koji pod aliasom Johnson u strogoj tajnosti radi i kao najopasniji neovisni špijun / plaćeni ubojica na svijetu. Wow. Just wow.

Komentiraj

Komentara