Rivijera: Nova triler serija s Julijom Stiles na Pickbox TV kanalu

Julia Stiles glavna je glumica u novoj seriji – trileru ‘Rivijera’ (Riviera). Prva sezona sastoji se od 10 epizoda i kreće s prikazivanjem na Pickbox TV kanalu svakog radnog dana u 20:15 sati. Nakon prve, krajem svibnja kreće emitiranje druge sezone i to odmah nakon svjetske premijere.

Ideja za ovu seriju potekla je od bivšeg menadžera benda U2-a Paula McGuinnessa, koju je razvio Oscarom nagrađeni scenarist i redatelj Neil Jordan koji je zaslužan za filmove poput ‘Intervjua s vampirom’ i ‘Plačljive igre’, ali i seriju ‘Borgie’. Uz Juliju Stiles, tu je i izvrsna glumačka postava koju čine Iwan Rheon (‘Igra prijestolja), Lena Olin (‘Čokolada’, ‘Casanova’) i Adrian Lester (Prevaranti’).

Rivijera ima izvrsnu glumačku postavu

OPOJNI TRILER

Radnja ‘Rivijere’ smještena je u sunčanoj južnoj Francuskoj – na Azurnoj obali gdje se okupljaju bogataši iz cijelog svijeta zbog čega je serija žanrovski opisana kao  „jet-set triler“. Moralno dvojbeni likovi, visoka umjetnost, trag novca i Azurna obala fantastičan su spoj u opojnoj ‘Rivijeri’.

Juliju Stiles gledajte na Pickbox TV kanalu

Magična Julia Stiles je američka kustosica Georgina, koja je oženjena za milijardera Constantinea Cliosa. Nakon godinu dana bračnog života, njezin muž Constantine ubijen je u eksploziji na jahti ruskih oligarha i dilera oružjem. Njezin se život u trenu preokrene, a Georgina je ustrajna u tome da otkrije što se dogodilo. Vjerujući da ova smrt nije nesretni slučaj, kreće u istraživanje na kojem će otkriti mračne tajne svoga muža. Upliće se u svijet laži i kriminala, no kako bi zaštitila svoju obitelj mora se naučiti prilagoditi i preživjeti u novonastaloj opasnoj stvarnosti.

Iwan Rheon

PRAVA SERIJSKA POSLASTICA

‘Rivijera’ je briljantno snimljena pa svaka epizoda izgleda kao moćan film. Izvrsna gluma i režija ove serijske poslastice oduševiti će gledatelje. Što drugo dodati nego, čeka nas ludi provod uz Monako i Azurnu obalu kao mjesta radnje, prekrasne likove, njihove sulude motivacije i još luđe ponašanje.

Uglađena, glamurozna, raskošna i zabavna – čista uživancija. Uživajte u ‘Rivijeri’ na Pickbox TV kanalu!

>> Mary Kills People: Izvrsna kanadska serija na Pickboxu

Komentiraj

Komentara