Robert Pattinson glumit će novog Batmana

Novi Batman bit će glumac Robert Pattinson! Naime, poznati glumac koji je dosada uspostavio karijeru kao seks simbol iz Sumrak sage (Twilight), u pregovorima je za ulogu Batmana u filmu redatelja, scenarista i producenta Matta Reevesa koji dolazi u kina 25. lipnja 2021., izvještava Variety. Iako izvori tvrde da ugovor nije potpisan, Pattinson je prvi izbor i potpisivanje ugovora je samo formalnost koja bi trebala uslijediti uskoro. Warner Bros. nije komentirao ovu vijest.

>> Igra prijestolja: TOP 5 trenutaka pete epizode, Bitke za prijestolnicu Westerosa

33-godišnji Pattinson bit će drugi najmlađi Batman u povijesti, nakon Christiana Balea koji je imao 31 godinu kad je glumio u Batman Begins 2005. godine.

Osim novog Batmana, Pattinson će glumiti u još jednom filmu Warner Brosa., redatelja Christophera Nolana. Ove godine izlaze njegova četiri filma, High Life, The Lighthouse, The King za Netflix i Waiting for the Barbarians.

Redatelj filma je Matt Reeves, filmaš koji stoji iza dva posljednja nastavka fimova Planet majmuna. Preuzeo je redateljsku palicu od Bena Afflecka u siječnju 2017. i otad razvija projekt, a Warner Bros. mu je omogućio da sam odabere svog Brucea Waynea. Na finalnoj verziji scenarija još uvijek se radi, a očekuje se da će predprodukcija za novog Batmana početi ovo ljeto.

Za sada nema točne informacije o tome kada počinje snimanje, a izvori tvrde kako bi snimanje trebalo početi krajem 2019. ili početkom 2020., prenosi Variety. Reeves će producirati novog Batmana sa svojim kolegom s filmova Planet majmuna, Dylanom Clarkom.

>> Dijamanti (Ice): Nova dramska krimi serija o dijamantima s Donaldom Sutherlendom na Pickboxu

Komentiraj

Komentara