Selekcija: nova emisija na Viasat Explore

Od utorka, 21. studenog u 21.45 h, počinje prva sezona emisije Selekcija na kanalu Viasat Explore. Selekcija: 30 muškaraca i žena, koji nemaju nikakvog vojnog iskustva, prolaze kroz najintenzivnije fizičke i psihičke izazove u životu. Instruktori koje su obučili veterani specijalnih postrojbi američkih marinaca, Zelenih beretki i specijalnih jedinica američke vojske, tjeraju one koji su spremni svoje tijelo i um napregnuti do krajnjih granica.

>> Bit će krvi, izdaje i bradatih muškaraca – evo što vas čeka u novim Vikinzima

Raznolika skupina muškaraca i žena u dobi između 21 i 45 godina, kreće na veličanstveno putovanje samospoznaje, suočavajući se sa svojim najvećim strahovima i iskušavajući vlastitu volju za preživljavanjem. Usput, gledatelji će dobiti uvid u porijeklo svakog izazova pred kojim se nalaze sudionici, a doznat će i što se njime želi postići.

>> Pickbox na Rebootu InfoGameru podupire mlade nade

Ovo nije natjecanje, nema novčanih nagrada, to je samo borba protiv samog sebe, da bi se vidjelo ima li um dovoljno volje i snage gurati tijelo da zadatke izvrši do kraja. Selekciju gledajte na kanalu Viasat Explore!

Komentiraj

Komentara